Sayfa 383/1009 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 3,057 - 3,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Yılbaşından bu yana Dolar Treni

(TEMSİLİ)

[IMG][/IMG]

Esasen yanlış resmediyorsun..onlar dolar borçluları....

2.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku

(TEMSİLİ)

[IMG][/IMG]
    En onde el sallayan powerbank
    Borayasar la enkiyi de gordum orda

[QUOTE=browjn;833982]Söz konusu para 2009 dan bu yana hep. var... Niye daha önce bu borsayı şişirmediler de.. Şimdi 15 temmuz sonrası şişirdiler??? Dostum.. Darbeden sonra yabancı tutuştu ... Malı alan yok... Türkiye bir hoş oldu ... Millet şaşırdı... 15 temmuzda 18 bin lot halk bankası hissesi ile yakalandım.. İki -üç gün uyuyamadım pazartesi günü yandım tabandan bile alan olmaz derken pazartesi açılışta 9.17 den açıldı Hulk . Oysa cuma yani darbe günü 9.33 den kapamıştık... Öğleden sonra şelale oldu tabi... 7.35 lere kadar indik.. Şimdi darbe girişiminden daha 6 ay geçmemişken Halkb.hissesinin 14-15 lira olmasını gerektirecek durum ney acep? Üstelik memleket notu yerle bir olmuş..., hiç bir ky. nin borsada olmadığına adım gibi eminim.. Olsa zaten asla 80.000 -85.00 asla geçirtmezlerdi .. Bu durumda top ellerinde ve birbirlerine atıp atıp gol diye bağırıyorlar... 100- 0 da olur.. 1000-0 da olur.. Neticede maçlar kendi aralarında ... Bist bu durumda 150.000 de olabilir ki.... Mesele şu ; bu memlekette bir borsa var öyle veya böyle .. Yöneticilerin bu soytarılıklara izin vermemesi gerekir.. Gözümüzün içine baka baka dolandırıcılık yapmak istiyorlar. Yap yapta dozajında yap... Bunlar Türkiye'de ne var ne yok süpürmek. Hamudu ile götürmek istiyor fırsatını bulduklarında ... Memleketin gerçekleri fısss.. Bovespa 70 bin endekste iken biz 65.000 endeksteydik.. Şimdi onlar 65-70 binler de makul , normal.. Biz 110.000 ler.
    ...........................
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

4.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku

(TEMSİLİ)

[IMG][/IMG]
    Bunlar rupi mağdurları
    Ama mutlular
    Çünki objektife el sallarken gulumsuyolar
    Hiç dikkat ettinizmi
    Niye iki eliyle el salliyan yok
    Çünki bir el ile demir ati tutuyolar
    Yoksa düşerler
    Siz siz olun emniyet almadan
    Mutlu olmaya kalkismayin
    Hayırlı cumalar
    Bereketli kazançlar

Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    Hukuk darbesi yaptılar olmadı... Askeri darbe yaptılar olmadı.. Şimdi yapacakları ekonomik darbe.. Bunun lamı cimi yok.. Yapacaklar bunu..
    Benim kızdığım; yöneticilerin polilist yaklaşımları, ekonomimiz şöyle iyi böyle iyi.. borsamız uçtu gidiyor .. Devletin en tepesindeki Ada'm bile borsa yükseldi diye diline doluyor!!!! Gerçekleri göz ardı edip , Tufaya geleceklerini anlayamıyorlar yada biliyorlar da çaresizlikten yapacak bir şeyleri yok... Petrol bağımlısı, enerji bağımlısı bir ülke rüyadan uyanıp gerçekleri ile ekonomiye yön vermesi gerekirken bunlar pembe bulutlar üzerinde uçuyor Mutlu oluyor.. Ocak ayında 9-10 milyar dolar sıcak para bu memlekete girdi mi? Girdi.. Halen duruyor bu para ... Nasıl aniden girdiyse aniden de hemen gider .. Bunu bile zor göğüslersin şu durumda allak bullak olursun anında.... Geçtinizki sistemli bir şekilde Türkiye'nin üzerine gelinince olacakları tahmin bile edemiyorum... Neticede daha dün bir darbe girişimi olmuş ve 6 ay bir yıl geçmiş ve Türkiye'nin ekonomisi eskisinden daha iyi olmuş !!!!!!!! Yahu aklınızı başınıza alın, gerçeklerle iyi yüzleşin ve doğru hamle yapın.. İyi olmayan ekonomiyi iyi göstermek kendini kandırmaktır. Özel sektörün 300 milyar dolar borcu var... Bunun yarısı 150 milyar doları 2018 yılında ödenecek vadesi doluyor.. Alacaklıda bu işin farkında Nasıl kurtarım paramı Türkiye'den diye adamları Ateş'ler basıyor...ana parayı kurtarsam acaba sonrada faizini alabilirmiyim derdinde adamlar.... Bizim yöneticilerde ekonomi uçtu gidiyor , her şey günlük gülüstanlık... Hiç bir sorun yok !!!!! Nereye kadar ha nereye kadar... Kesinlikle incelen ip kopacak ve çokta uzun değil bu süreç haberiniz ola dostlar.
    Bu yoruma %100 katılıyorum ancak ipin kopma süreci uzunda sürebilir söyliyeyim..her ay 200 milyar dolardan fazla para gün yüzüne çıkıyorsa , yani arkası varsa sistemin bozulmaması için ne gerekiyorsa yapar bu sentral bankerler ve saz arkadaşları..

Bakın Moğalistanın kredi notu CCC..ama %6'nın altında borçlanmayı becerebiliyor..%6 ve CCC notu çok komik..eskiden olsa hayal bile edilemezdi..

Kısacası ansiklopedi atsanız bir şey olmuyor..sizede tanıdık geliyor mu?

NEW WORLD ORDER....

Yıl sonu 4.13 hedefim vardı...revize etmelimiyim )))))
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

7.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    En onde el sallayan powerbank
    Borayasar la enkiyi de gordum orda

rayların üzerinde yürüyen açık kahverengi ceketli tip benim rxpu, TL'de ve diğer yönden gelen trenin kendisine doğru gelmesini bekliyor ve tam tren üstünden geçecekken cool bir manevrayla hemen trenin yanına konuşlanıp yanından hızla geçen trenin rüzgarının hoş serinliğinde dinlenmeyi hayal ediyor. Rxpu ateşle oynuyor, iğneyi gözüne yaklaştırıp yaklaştırıp çekiyor. Rxpu bir erkek örümcek gibi , dişi örümceğin (faizin) cazibesine kapılmış rayların üstünde eğleniyor. Rxpu orgazmı yarıda kesecek gücünün olmadığını biliyor, büyük bir ihtimalle sürecin sonunda dişi örümceğe yem olacak. Atın ölümü arpadan olsun.......

[IMG][/IMG]
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by YAY Yazıyı Oku
    Yıl sonu 4.13 hedefim vardı...revize etmelimiyim )))))
    Hedefi kim koyduysa ona sorun derim...

Sayfa 383/1009 İlkİlk ... 283333373381382383384385393433483883 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •