Sayfa 199/690 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by ykselbey Yazıyı Oku
    Hadi diyelim hisse kötü, birileri satıyor. Ya alanlar neye dayanarak alıyor. Mesela iş yatırım 11500 tane almış. Alanlar ya tam hesap kitap adamı ya da cahil cesaretiyle buraya dalıyorlar. Bilgisi olmadan bu hisseye atlayan yüzme bilmediği halde havuzun dibinde gördüğü bozukluğu almak için atlayan adamın haline benzer.
    Üstad İşyatırımın 40 bine yakın alışı var..09:55'te tek kalemde 20 bin aldı zaten..
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

2. Kendi aralarinda al sat yapiyorlar arkadaslar is aliyo o satiyo bunlar tekkasa zaten adam hakim tahtaya

Batik bu arada kagit dyo boyaydi

Sürekli oynuyorlar..Saat 3 civarı 0,54 eşleşmede 60 küsür bin alış bekleyen vardı..Hatta arada 55'te eşleşiyordu sonra buhar oldu...
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

4.  Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    Sürekli oynuyorlar..Saat 3 civarı 0,54 eşleşmede 60 küsür bin alış bekleyen vardı..Hatta arada 55'te eşleşiyordu sonra buhar oldu...
    Islem yapmis ama goturduler 50 lere gecmis olsun bayramda yuzumuzu guldurmedi

5. Ne bayrami kac yildir kan kusuyoruz...

Alıntı Originally Posted by jackal65 Yazıyı Oku
    Kendi aralarinda al sat yapiyorlar arkadaslar is aliyo o satiyo bunlar tekkasa zaten adam hakim tahtaya

Batik bu arada kagit dyo boyaydi
    Dyo yu bana mart ayında gittiğim banka şubemdeki memur söylemişti,dyo gidecekmiş dedi.eve geldim baktım.dyonun karı yok,o yok bu yok,boşversene dedim...o zaman 3.30 larda mı neydi...ben alsaydım düşerdi zaten....

7.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Dyo yu bana mart ayında gittiğim banka şubemdeki memur söylemişti,dyo gidecekmiş dedi.eve geldim baktım.dyonun karı yok,o yok bu yok,boşversene dedim...o zaman 3.30 larda mı neydi...ben alsaydım düşerdi zaten....
    Ne var senin portfoyde batik kardes

8.  Alıntı Originally Posted by spiderman Yazıyı Oku
    Ne bayrami kac yildir kan kusuyoruz...
    Ben de elimdeki lotu artirdim para lazim degil beklesin diyorum ama unutmak lazim burdaki lotlari parayi

Sayfa 199/690 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •