Ziraat ya da İş batarsa devlet batar zaten.Düşüneceğimiz şey hesaptaki para olmaz.
Allah ülkemizi korusun.
Ziraat ya da İş batarsa devlet batar zaten.Düşüneceğimiz şey hesaptaki para olmaz.
Allah ülkemizi korusun.
“Kalbimizde Tanrı'nın ışığı vardır, onun adı da vicdandır." Lev Nikolayeviç Tolstoy
Bir bankanın kime yada hangi fona ait olduğu önemli değil, devlete verdiği teminatlar çerçevesinde yükümlülükleri önemli. Devlet 100kTL ye kadar mevduata garanti veriyorsa, *mevduat toplama izni* olan her teşebbüs bu sigorta kapsamındadır. Buna yabancı sermayeli bir bankada dahildir, devlet bankasıda. arada bir ayrıcalık göremiyorum. Ziraat bankasının muhasebesel ve yönetsel olarak bir fona devredilmesi bankacılık kanunu çerçevesindeki yükümlülüklerini değiştirmez.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
İnsanın çalmadan,çırpmadan binbir fedakarlık ile oluşturduğu yılların birikiminin emniyeti ile ilgili şüphelerini dillendirmesini bazı "tatlısu trollcükleri" ülkenin hayrına olmadığını , neredeyse ülke menfaatlerinin direkt zararına çalıştığımıza dair fikirleri kendilerini bağlar. Ha , şu da beni ve böyle bir yorumda bulunanı bağlar. Ülkemizin direkt zararına çalıştığımızı düşünen zevata sesleniyorum. Gerçekten vatanını düşünmeyen sen ve sen zihniyetinde olanlarsınız , bence tabi ..
Ülkemizde , mevduatlara el konulması olayının hiç olmadığını zaten söylemişim. Aslında şu an nikini hatırlamıyorum ama sadece İmar Bankasında hazine senedi olarak aldığı tüm birikimine el konulduğunu söyleyen bir arkadaşımız var idi , evet böyle bir olay yaşandı bu ülkede. Günahım kadar sevmem Uzan ları , ama hiç bir günahı olmayan bu şekildeki vatandaşların neden paraları ödenmedi , anlamak mümkün değil gerçekten. Başına gelen bilir , gerisi boş. Bu yüzden o arkadaşa , isyan etmesine sonuna kadar hak veriyorum. Bunun dışında böyle bir olay olmadı. Hepimiz tarihimizi biliyoruz. Ülkemiz Düyun-u Umumiye den kalma borçları dahi cumhuriyet döneminde son kuruşuna kadar ödedi. Böyle bir şeyin olacağına da zerre ihtimal vermiyorum. Ama beynimdeki acabalar dan da kurtulamıyorum. Zaten böyle bir olay olsa , Allah esirgesin başlarım parasına puluna , canımız , şerefimiz , namusumuz tehlike altında demektir. Yazdıklarına bu forumda herkesin itibar ettiğini düşündüğüm JonDowes ın da bankaların döviz riski diye bir şeyinin olmadığına dair anlaşılır , açık bir yazısı olduğunu da belirtmiştim , ben ikna olmuştum şahsen JonDowes un yazdıklarından. Ama yok vatan haini , yok hayır diyenler fetöcüdür vb kusmam geliyor artık ..
Yer İmleri