Sayfa 250/500 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1.  Alıntı Originally Posted by indis_co Yazıyı Oku
    Vangd nın 3 liraya kadar gitmesini sağlayan tahsisli haberi bertaraf olmuştu, avterden alınan gıda şirketleri de geri verilecek. Van-bes metroya geri verilecek. Şirketin ne faaliyeti kalacak acaba? Şu an şirketin piyasa değeri 50 milyon lira. Elinde ne var bi hesaplayın bakalım(alacak verecek).

Grafik olarak altta 1.10 a kadar boşluk var, dolar mı?
    Şirket in çok bi faaliyeti kalmadı ama galip bu yeni projeler için vangd yı kullanır mı?

Uzun vadede bence yine ii olacaktır ama o boşluklar dolmadan yeni haber geleceğini pek sanmam. Y.T.D.
    Yine çok doğru bir tespit daha...Elinde ne var hesaplayın bakalım...Koskocaman bir hiç...Vangd daha önceki söylemlerimde de belirttiğim gibi içi bomboş G.Ö. operasyon yapmak için kullandığı ( tıpkı AVTUR gibi ) bir şirkettir...
    Temeli,hikayesi ve beklentisi olmayan bir şirket neden yükselsin...Bu Kap haberi ile beklenti bitmiştir...
    Vangd yıllık cirosu neredeyse Etilerdeki bir sosyete kasabının yıllık cirosuna denk bomboş bir şirket bana göre...
    Vangd önce bir kar etsin...Önce bir alacağını tahsil etsin...Çok afedersiniz önce bir g.... don alsın ondan sonra temettü ve bedelsiz verir belki buna kargalar bile güler...Malumun ilanı şirket birleşme haberi kullanılmış operasyon ile 90 kuruştan 3 liraya taşınmış olan vangd nın hiç bir hikayesi ve beklentisi kalmamıştır bana göre...Gideceği yön ve yer de çok açık nettir...Yazdıklarım kesinlikle yt değildir...Kişisel görüşlerimdir...

Not: Tahminimce şirket birleşmesi...Gıda Holding olma...vs beklenti ve haberleri ile B grubuna alınan Vangd tekrar gip e dönebilir...Buda şahsi fikrimdir...Kesinlikle YTD...

2. Yinede pazartesi atlamamak lazım... galip ve speği ayarsız...ne yapacakları belli olmaz... ytd değildir...🤔🤔🤔

3. Son olarak 2017 yılı G.Ö yılı olmuştur gerçekten..Bakın AVTUR topiği ağlama duvarına dönmüş...8 liradan 20 günde 1.70 lere gelen AVTUR topiği...Tıpkı 4 sene önce Vangd da yaptığı gibi...G.Ö. eline kimse su dökemez...Ne pandası ne tesisatçısı nede pandanın civarında gezen bilumum hayvanat G.Ö. yanında çırak kalmıştır...Bu sene ağlatmadığı inletmediği kağıt kalmamıştır...Bakın koca ALCTEL de inletiyor şimdi milleti...Büyük adamsın vesselam ağa...İşinin pirisin...YTD...

4. ilginç şeytanın aklına gelmeyecek yorumları hayretle okuyorum, sanırsınız bütün şirket bostan ve sampiden ibaretti bunları da bedava devretti de şimdi ne iş yapacak diye hezeyanlar var. bu köklü bir şirket, et işi yapar. gözaltı pazarına niye alınsın sermayesinden çok zarar mı açıklıyor. 2 yıl önce meyve yetiştirenle pideci yoktu ve hisse 3 yıl önce daha iyi fiyatta idi, farkında mısınız.

arkadaşlar, ileri geri abuk uçuk yorumlarla iş yapmayın.
    kap'tan son finansalı dipnotlarıyla okuyup karar verin.
    her koyun kendi bacağından asılır.

5.  Alıntı Originally Posted by indis_co Yazıyı Oku
    Vangd nın 3 liraya kadar gitmesini sağlayan tahsisli haberi bertaraf olmuştu, avterden alınan gıda şirketleri de geri verilecek. Van-bes metroya geri verilecek. Şirketin ne faaliyeti kalacak acaba? Şu an şirketin piyasa değeri 50 milyon lira. Elinde ne var bi hesaplayın bakalım(alacak verecek).

Grafik olarak altta 1.10 a kadar boşluk var, dolar mı?
    Şirket in çok bi faaliyeti kalmadı ama galip bu yeni projeler için vangd yı kullanır mı?

Uzun vadede bence yine ii olacaktır ama o boşluklar dolmadan yeni haber geleceğini pek sanmam. Y.T.D.
    Onun daha büyük projeleri var ne yapsın kıçı kırık Vangd yı Bilumum kağıtta ky soyuyor...Siz siz olun kim alıyor kim satıyor araştırmadan temeli sağlam bir kağıda bile girmeyin galip ve ekipleri varsa...Oralarda bile biçiyor miletti...Bi gezin diğer topikleri..Ağlama duvarlarından geçilmiyor...YTD...

6.  Alıntı Originally Posted by SR-71 Yazıyı Oku
    ilginç şeytanın aklına gelmeyecek yorumları hayretle okuyorum, sanırsınız bütün şirket bostan ve sampiden ibaretti bunları da bedava devretti de şimdi ne iş yapacak diye hezeyanlar var. bu köklü bir şirket, et işi yapar. gözaltı pazarına niye alınsın sermayesinden çok zarar mı açıklıyor. 2 yıl önce meyve yetiştirenle pideci yoktu ve hisse 3 yıl önce daha iyi fiyatta idi, farkında mısınız.

arkadaşlar, ileri geri abuk uçuk yorumlarla iş yapmayın.
    kap'tan son finansalı dipnotlarıyla okuyup karar verin.
    her koyun kendi bacağından asılır.
    Kardeş bu şirket 4 sene önce 1 liradan 8 liraya giderken gitmesini sağlayacak ne vardı...Sonra 8 liradan 2 haftada 90 kuruşa gitmesine sebep olacak ne vardı ????? Burda senin benim onun yorumuyla alım satım yapacak adam var ise zaten vay onun haline...Herkesin görüşü kendine...Ben olacağı bu şekilde öngörüyorum...Bir başkası başka şekilde görür...Saygı duyarız...Dediğin gibi her koyun kendi bacağından asılır...Herkese de bol kazançlar diliyorum...

7. Galip in kalitesi ordada ... güven sıfır ... işadamı formasyonuna uygun davranmıyor. Gözü yatırımcının cebinde her fırsatta soyuyor... acaba diyor insan ... belki ... hani olmaz ya ...genede bir ihtimal... belki bu sefer insafa gelmiştir... ne bileyim... belki ⁉⁉⁉Galipzedeler çoğaldı... bimere hergün şikayet gidiyor.... acaba insafa gelmişmidir...

8.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Onun daha büyük projeleri var ne yapsın kıçı kırık Vangd yı Bilumum kağıtta ky soyuyor...Siz siz olun kim alıyor kim satıyor araştırmadan temeli sağlam bir kağıda bile girmeyin galip ve ekipleri varsa...Oralarda bile biçiyor miletti...Bi gezin diğer topikleri..Ağlama duvarlarından geçilmiyor...YTD...
    Laf olsun diye bu kadar yazmanıza gerek yok . Şurda 30-40 gündür takip ediyorum 2,2x geçerse kapanış şöyle olursa alınır satılır diyen acaba sizin nickinizi kullanan başka birisi mi idi ? Kaldı ki 2,1x lerden alım içinde bekleyen de yine başka bir yatırımcı mı idi ?
    Acaba o zamanlar GÖ bu kağıdın sahibi -geniş manada- değil miydi? Lütfen bir yere kadar kişisel tecrübelere tamam ama olayları anlamak isteyene makul şeyler söyleyelim yoksa boşa meşgul etmeyelim . Eminim ki borsamızda GÖ ü veya benzeri işlemçileri bilmeyen yaptıklarından haberdar olmayan olsa olsa anca bir salak belki olabilir ... ama tamah etmek işte böyle bir şey ... herkese iyi hafta sonları dilerim...

Sayfa 250/500 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •