Sayfa 44/215 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 1717 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Temel Analiz 3.0

1. Bist tum deki 2 hisse bist 100 e aitmis

2. Bu arada benim gibi her hesaplamasi manuel olan biri bile program kullandi ya sasiyorum kendime.����

3.  Alıntı Originally Posted by DRİZM Yazıyı Oku
    her türlü sorunuzu sormaktan çekinmeyin.

Bol kazançlar dilerim.
    Cok tesekkur ederim.

4. http://www.formulanaliz.com/2017/08/...ni-kullanalim/

Yazıyı güncelledim.

Uzun zamandır Pro. versiyonunu kullandığımdan investor versiyonundaki "eksiklikler" hakkında bir fikrim yoktu, ibrahim beyle çalışırken onun uyarısı sayesinde farkettim. Bir ara investor versiyonunu alıp eksikliklere bir bakacağım.

5. yeni başlayanlar yada başlamayı düşünenler için söylemek istiyorum. bu programın en güzel tarafı hisse seçimlerinin tamamen duygusallıktan yada subjektiflikten arındırılmış olup objektif olmasıdır.belkide insanı acemilikten kurtaran en önemli etkende yatırımların duygusallıktan arındırılmış olmasıdır, bilemiyorum.

***Dışarıya tamamen kulaklarınızı tıkayıp(ne ülke battı kaçın kendinize yer beğenin diyenlere nede aman uçtuk kaçtık, birkaç seneye süper gücüz diyen şahıs vs. lerin sözüne aldırmadan )kendi sisteminizi sabırla uygulamak.***

6. özelden mesaj yazarak taktirlerini bildiren, puan veren tüm topik okurlarına çok teşekkür ederim.

7. Programı test eden, kullananlardan, deneyenlerden, geri bildirimler bekliyoruz. Benim gibi henüz programı almamış kafasında soru işaretleri olanlara bir ışık tutmuş olursunuz.

Bol kazançlar...
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Selam. bir programa 12 bin tl verebilecek kaç babayiğit var ?...kademeli aselsan,trkcm yada soda, ismen,ttrak alın ..boşverin bu tür programları...inanmayan son 10 yıllık getirisini hesaplasın....
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 44/215 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •