Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
Ben alman yerine olsam boşuna Romanya Bulgar yunan vs gibi yerlerine fonluycagima şimdiden direkt kendim çıkarım başları birliğine derim
İsviçre frangi hongkong doları Tanzanya siling i hatta dilim pek varmiyo ama belki bizde dahil bu gibi kupon paralarla yeni para birimi Valut oluşturup
Hayat mucadeleme devam ederim
Yoksa Yunan portekiz İspanyol İtalyan Romanya Bulgar vs bunlarla ugrasilmaz abi
Hatta Bulgar sırf kelle başı ödenek alıyo diye
Bulgaristan doğumlu Türklere pasaport veriyo / verdi
Ama daha ödeneğin kısıtlanması ab dahilinde konusulmadan
Kendi parlementolarinda gorustuler bile bu çifte vatandaşlığı kaldırmayı
Alman derdik ya kaybetti yoksa biz çok iyi oynadiydik ekuri kaybetti diye hükmen mağlup sayildik birinci dünyada
Allahtan ikinciye girmedik. Onu da almanya girsek gene kayipti
Gerci ben almani severim yada bi problemim olmadı diyelim
Üçüncü ye (olmasın tabi) hiç katilamadan kafadan elenir zaten ona kalmadan bu batık tempoda para biter ne ka iyi araba yapsanda beyhude is onlar kar li değil
Bi işletmede ciro ve kar olcak
Ciro o biçim kar Güdük ne anladım o işten
Neyse böyle fantezi yapmayın
Su çıksa 1.80 olur filan gibi
Onlar olmuycak işler
Ancak derseki alman. Dünyevi hakimiyet mücadelesi bnm neyime. Hepinizi şey ettiriyom yeni adamlarla avro 2 para birimiylen yola devam o zmn belki.
Hatta bence ilk yanlısı ingiliz fransizla ortak olup yaptı desek daha uygun olur. Bi kere sen imzayı komuşun ordu kuramiyon E kurnazliq edip el ordusuna guvenirsen aldığın zevkde o kadan olur en baştan kuraydin bizle maddiyat birlik şimdi hiç paran yoktu ( bu da iş in mizahi yönü tabi)
Neyse gelelim dolares e
Ya bayrama foto finish
Niye düşmüyor ula bu dolares
Bayram ertesinimi bekliyo
hep söylüyorum Deutsche Mark bir süre sonra mecburen piyasaya çıkacak. böyle bir şey olduğunda DM/USD paritesi fezaya gider,eur'da çöp olur. Bu durumda almanya nasıl mal satar bu artık onun sorunu. 4. sanayinin bu işin hazırlığı olduğu belli.insansız fabrikalar mal üretecek 7/24.