Sayfa 71/985 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 561 - 568 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

Alıntı Originally Posted by fener1907 Yazıyı Oku
    İlla kapatacak diyorsan perşembe günü açık yapalım tahtaya zaten 3 milyon acikci malı almadi

Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    illa kapatacak demiyorum. sadece dikkatli olmak lazım. yarın dususle acarsa belki bu sebepten olur dıyorum.
    Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

2. Şimdi baktım net 3.7 milyon açıkta kalmışlar perşembe günü alıcılar baskın çıkarsa enteresan hareketler görebiliriz .ayrıca 5 dakikalık dahil baktım GAP goremedim

Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by KIRIMLI Yazıyı Oku
    illa kapatacak demiyorum. sadece dikkatli olmak lazım. yarın dususle acarsa belki bu sebepten olur dıyorum.
    yarın bist kapalı nerde işlem yapacak.Alımlar gayet iştahlıydı perşembe yarım seans iyi olur .

Alıntı Originally Posted by garigen Yazıyı Oku
    yarın bist kapalı nerde işlem yapacak.Alımlar gayet iştahlıydı perşembe yarım seans iyi olur .
    Agız alışkanlığı ile yarın yazmışım.
    Ben hissedeyken düşecek gibi bir tezim yada boyle bir ıstegım yok. Ufak bir uyarı yaptım.
    Sanki mesajlarım dan bişey yakalamış gibi herkes bana niye cevap yazıyor anlamadım. Hisse 80 kurus iken bugunleri yazan bendim üstelik forumda kimse yokken!!! Acında eski sayfalardan okuyun biraz. Simdi herkes teknikçi olmuş. Koyun bi grafikte bizde bilginizden faydalanalım. Yok istemiyorsanız yazıp cızmem....

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ankara
    Gönderi
    4,006
     Alıntı Originally Posted by KIRIMLI Yazıyı Oku
    Agız alışkanlığı ile yarın yazmışım.
    Ben hissedeyken düşecek gibi bir tezim yada boyle bir ıstegım yok. Ufak bir uyarı yaptım.
    Sanki mesajlarım dan bişey yakalamış gibi herkes bana niye cevap yazıyor anlamadım. Hisse 80 kurus iken bugunleri yazan bendim üstelik forumda kimse yokken!!! Acında eski sayfalardan okuyun biraz. Simdi herkes teknikçi olmuş. Koyun bi grafikte bizde bilginizden faydalanalım. Yok istemiyorsanız yazıp cızmem....

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn. Kırımlı, Görüşleriniz önemli, yazmaya devam.

Venus_V3_5070 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...

6. Acaba neden dün tavan kapanma di bozdu son dakikada

GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. 30 agustos zafer bayramı Kutlu Olsun

GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 71/985 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •