Sayfa 72/985 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 569 - 576 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

Alıntı Originally Posted by ccevril1983 Yazıyı Oku
    Acaba neden dün tavan kapanma di bozdu son dakikada

GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çarşamba korku içinde geçsin diye

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Alıntı Originally Posted by KIRIMLI Yazıyı Oku
    Agız alışkanlığı ile yarın yazmışım.
    Ben hissedeyken düşecek gibi bir tezim yada boyle bir ıstegım yok. Ufak bir uyarı yaptım.
    Sanki mesajlarım dan bişey yakalamış gibi herkes bana niye cevap yazıyor anlamadım. Hisse 80 kurus iken bugunleri yazan bendim üstelik forumda kimse yokken!!! Acında eski sayfalardan okuyun biraz. Simdi herkes teknikçi olmuş. Koyun bi grafikte bizde bilginizden faydalanalım. Yok istemiyorsanız yazıp cızmem....

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben 0.68 kuruşta yazdım beni iyi takip edenler iyi bilir yazmak çizmek çok kolay banvt gsray mipaz asuzu sayfalarına bakın bunlar sadece 4 tanesi ........... amaç fikir alış verişi

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

Haftalık görünüm

4. 1.24 önümüzdeki direnç grafigi göre

GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Perşembe için genelde tavanı son anda bozan tahtalar güne eksi başlar 1.18 kısa stoploss ikinci stoploss 1.10 ama grafikteki yeşil hat ise 1.45 e işaret ediyor salı takasinda bazı kurumlardan birinin maliyeti 1.22 diğerinin 1.18 bazıları 1.08 işte bu sebeple 1.10 a kadar çekebilirler umarım 1.24 yıkar geçer 1.45 e gelir ytd

6. GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,340
    Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da Türk olarak dünyaya gelmemdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK

Sayfa 72/985 İlkİlk ... 2262707172737482122172572 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •