Ne kadar çok arsasý varmýþ ,mal varlýðý amma da çokmuþ yav.Sata sata bitiremediler.En önemlisi yüzük taþý hükmünde olan ana portalý Hürriyet . Com.'dur.Benim gözümde milyar eder.(Yatýrým tavsiyesi anlamýna gelmez.)
Ne kadar çok arsasý varmýþ ,mal varlýðý amma da çokmuþ yav.Sata sata bitiremediler.En önemlisi yüzük taþý hükmünde olan ana portalý Hürriyet . Com.'dur.Benim gözümde milyar eder.(Yatýrým tavsiyesi anlamýna gelmez.)
Bu yazý hurgz için önmli tespitlerimi içermektedir. Þirket yapýlanma ya da satisa hazýrlýk aþamasýndadýr. 1 sirketin kullanamadýðý ve kendince önemsiz olan gayrimenkuller piyasaya satýlmaktadýr. 2 sürekli zarar eden rusya bacaðý kapatýldý.muhtemelen oradaki makina teçhizat satýlacak. 3 hollanda satýþ aþamasýnda 4 hürriyet emlak iþtiraki çok yüksek bedelle grup risk sermayesi þirketine yüzde 8 ý verildi. Bu sirketi de grup þirketlerinden birine devredebilirler. Ya da risk sermayesi tamamýný alor.unutmayalim 1 hisse 33 tl den deðerlendi. 5 aktifte bunlar gibi baþka gayrimenkuller ve iþtirakler de vardýr. Ardý ardýna bunlardan da haber gelecektir. 6 neticede gazetenin elinde sadece gazete ile ilgili hususlar ve nakit kalacak. 7 belki de gazeteyi almak.isteyenler temizlendikten sonra alacak ya da doðan temizledikten sonra satacak.bu aktif ile almak satmak mantýklý deðildir. 8 hurgz nýn onu çok acýktýr. Hisse tarihinde görmediði yerlere gidebilir
Yazmayi unuttum.buyuk ve onemli gayrimenkuller de grup sirketlerine satilmaktadir.piyasaya satilmamaktadir. Unutmayalim dgzte dohol ve girisim sermayesi sirletlerinde yuksek.miktarfa nakit varQUOTE=osma;1451292]Bu yazý hurgz için önmli tespitlerimi içermektedir. Þirket yapýlanma ya da satisa hazýrlýk aþamasýndadýr. 1 sirketin kullanamadýðý ve kendince önemsiz olan gayrimenkuller piyasaya satýlmaktadýr. 2 sürekli zarar eden rusya bacaðý kapatýldý.muhtemelen oradaki makina teçhizat satýlacak. 3 hollanda satýþ aþamasýnda 4 hürriyet emlak iþtiraki çok yüksek bedelle grup risk sermayesi þirketine yüzde 8 ý verildi. Bu sirketi de grup þirketlerinden birine devredebilirler. Ya da risk sermayesi tamamýný alor.unutmayalim 1 hisse 33 tl den deðerlendi. 5 aktifte bunlar gibi baþka gayrimenkuller ve iþtirakler de vardýr. Ardý ardýna bunlardan da haber gelecektir. 6 neticede gazetenin elinde sadece gazete ile ilgili hususlar ve nakit kalacak. 7 belki de gazeteyi almak.isteyenler temizlendikten sonra alacak ya da doðan temizledikten sonra satacak.bu aktif ile almak satmak mantýklý deðildir. 8 hurgz nýn onu çok acýktýr. Hisse tarihinde görmediði yerlere gidebilir[/QUOTE]
Merhaba sayýn osma bir yükseliþ oldu ama hiç böyle bir þey beklemiyordum. Ne dersiniz yanýlttý mý? Baþka haber mi bekliyoruz.
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri