Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 447/1014 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Bu arada buyume, gelişme farkına hiç girmiyorum...buyumenin sürdürülebilir olup olmadığına, insani gelişmişlik endekslerine, eğitimdeki kalite seviyemiz pisa skorlarına, ortalama eğitim yılı, kadın hakları-özgürlüğü vs...demokrasi, insan haklari zaten bize uzak kavramlar.

Yani cepten yedik bence, bu kafa devam ettikçe, gelecek 10 yılımız geçmiş 10 yılımızdan çok kötü olacak bence.

2.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Güzel tespit[emoji1360]

Ek olarak kötü beslenme kim çalışırken 4 4lük gıda tüketebiliyor?

Kahvaltısız güne başlayanlar-simit poğaça börek ile yağlı kuru beslenerek geçirenler.

Öğle yemeğini yemekhane yoksa yine dışarıda beslenme. Yemekhanede çok iyi denilmez.

Akşam yorgunsa yemek yapmaya üşenip fastfooda devam etme. [emoji25]

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    O zaman stres ve psikoloji kaynaklı sağlık masraflarına, fiziksel rahatsızlıklar icin de 500 tl ekleyelim😄

Beyaz yaka hastalıkları, obezite, ülser normalin iki katı ihtimal...ama bel ve boyun fıtıkları neredeyse garanti...kimisi ileri düzey olmadığı icin farketmiyor, ya da farkedecek kadar yaşayamıyor diyelim😕, hemen her beyaz yakada az çok fıtık var.

Cinsel mevzulara hiç girmiyorum😄 Kari koca çalışırken, ikisi de is yerinde ciddi sorun yaşamayacak, başı ağrımayacak, yorgun, bitkin olmayacak, doğru anı yakalama ihtimali çok düşüyor😄

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    O zaman stres ve psikoloji kaynaklı sağlık masraflarına, fiziksel rahatsızlıklar icin de 500 tl ekleyelim��

Beyaz yaka hastalıkları, obezite, ülser normalin iki katı ihtimal...ama bel ve boyun fıtıkları neredeyse garanti...kimisi ileri düzey olmadığı icin farketmiyor, ya da farkedecek kadar yaşayamıyor diyelim��, hemen her beyaz yakada az çok fıtık var.

Cinsel mevzulara hiç girmiyorum�� Kari koca çalışırken, ikisi de is yerinde ciddi sorun yaşamayacak, başı ağrımayacak, yorgun, bitkin olmayacak, doğru anı yakalama ihtimali çok düşüyor��
    Sistem o sekilde calisiyor.

A Culture of Unnecessaries

Here in the West, a lifestyle of unnecessary spending has been deliberately cultivated and nurtured in the public by big business. Companies in all kinds of industries have a huge stake in the public’s penchant to be careless with their money. They will seek to encourage the public’s habit of casual or non-essential spending whenever they can.

The real reason for the forty-hour workweek

The ultimate tool for corporations to sustain a culture of this sort is to develop the 40-hour workweek as the normal lifestyle. Under these working conditions people have to build a life in the evenings and on weekends. This arrangement makes us naturally more inclined to spend heavily on entertainment and conveniences because our free time is so scarce.

http://www.raptitude.com/2010/07/you...been-designed/

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4. Almanya'nın nufusu nerede ise hiç değişmemiş.

http://www.nufusu.com/ulke/almanya-nufusu

Batı Almanlar ; Doğu Almanya'nın kalkınması için çok vergi ödediklerinden şikayetçilermiş .
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Sistem o sekilde calisiyor.

A Culture of Unnecessaries

Here in the West, a lifestyle of unnecessary spending has been deliberately cultivated and nurtured in the public by big business. Companies in all kinds of industries have a huge stake in the public’s penchant to be careless with their money. They will seek to encourage the public’s habit of casual or non-essential spending whenever they can.

The real reason for the forty-hour workweek

The ultimate tool for corporations to sustain a culture of this sort is to develop the 40-hour workweek as the normal lifestyle. Under these working conditions people have to build a life in the evenings and on weekends. This arrangement makes us naturally more inclined to spend heavily on entertainment and conveniences because our free time is so scarce.

http://www.raptitude.com/2010/07/you...been-designed/

Syg,
    Evet, ben de hamster larin yasam tarzından sıyrılalım diyorum...insanlar önce nasıl daha çok para kazanacağını düşünüyor, halbuki önce zaruri ihtiyaçları belirleyip buna göre planlamasını yapmalı.

Once az hareket edeceği işlerde çalışıyor, yemeğe fazla zaman ayıramadığı icin, dışarda fastfood tarzı gıdalarla besleniyor, sonra da bir koşu bandında saatlerce yürüyor..,Allah im be mantıksız bir döngü😊

6. Sabah yazarının Cem Yılmaz, Sezen Aksu, Tarkan Tevetoğlu iddiası yalan çıktı.

Sabah yazarı Ersin Ramoğlu'nun, FETÖ sanığı Metin Can Yılmaz isimli bir şahsı ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın ağabeyi olduğunu iddia etmesi yalan çıktı.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...lan_cikti.html

Yilan gibiler.

Cok tehlikeliler.

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Almanya'nın nufusu nerede ise hiç değişmemiş.

http://www.nufusu.com/ulke/almanya-nufusu

Batı Almanlar ; Doğu Almanya'nın kalkınması için çok vergi ödediklerinden şikayetçilermiş .
    Almanya ile kendinizi neden kıyaslıyoruz onu çözemedim. Adamlarla yaklaşık aynı nüfüsa ve 1/4 kadar ekonomik büyüklüğe sahibiz.
    "Bonus:

TÜRKERLER, Siemens ve Kalyon konsorsiyumunun 3.48 dolar/cent elektrik fiyatı taahhüt edip, 1 milyar dolarlık rüzgâr YEKA’sını kazandığı günün akşamı Patronlar Kulübü buluşmasında Haydar Sancak, şu yorumu yaptı:
    - 3.48 gibi dünya rekoru düşük fiyatı nasıl bir hesapla verdiler anlamış değilim. Allah kolaylık versin. Rüzgâr yeterince esmediği zaman yanarlar. Yağmurun duası var ama rüzgârın duası da yok.

Sancaka takıldım:
    - Rüzgâr duasını Wittourun patronu, hac-umre hocamız, ilahiyat doktoru Erkan Aydına sordun mu?
    - Sordum, araştırıyor...
    Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker’e Sancak’ın yorumunu anlattım, gülümsedi:
    - 3.48 dolar/cent fiyatın elbette bazı sırları var. En önemlisi, Siemens'in teknolojisi."

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...tiyor-40568611

8.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Almanya ile kendinizi neden kıyaslıyoruz onu çözemedim. Adamlarla yaklaşık aynı nüfüsa ve 1/4 kadar ekonomik büyüklüğe sahibiz.
    Yukarda yazışmış arkadaşlar , ek bilgi olsun diye yazdım.

Almanya; Türkiye'ye ne zaman işçi gönderir ise , o zaman karşılaştırma zamanı gelir!

Ya da ; biz Almanya'ya ileri teknoloji makine ihracatına başlayınca , montör gönderdiğimizde ....
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 447/1014 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •