Sayfa 40/140 İlkİlk ... 3038394041425090 ... SonSon
Arama sonucu : 1115 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Vadeli islemler yarismasi

1.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    ,,,,,,,,,, Kaldığımız yerden devam ,,,,,,,,,,,,

Yeni ekstre Ekim sonu Kasım başı gibi gelir Dingile dikkat !!!

yatırımların başlangıç tarihi : 10/07/2017------başlangıç sermayesi : 10,000 tl

isim ----------- bakiye----------son poz

NUTCRACKER :---------------6,150 tl-10=6,140 (2 short)

ERHAN :--------------------------6,530 tl-22=6,508 (2 short)

ROSANSE :----------------------- 7,160 tl-10=7,150. (2 short)

MERT45 :------------------------7,390 tl-10=7,380 (flat)

ŞEF :-----------------------------9,185 tl-132=9,035 (3 short )

BOZKURT :---------------------- 10,235 tl-32=10,203 ( 2 short)

TEK :----------------------------10,910 tl-12=10,898 ( 2 long )

VIPER :-------------------------11,070 tl-32=11,038 (flat)

BENGİALEMZAMAN :------------- 13,000 tl-14=12,986 ( 4 long
    )
    not
    1) Komisyonlar ilk extre yayınlandıktan sonra kesilmeye başlanıp kontrat başına 2 TL olarak ve ekim vadeye geçiş dahil olmak üzere kesilmiştir
    2) bakiyesi 9,000 tl nin altına inenlerin maksimum poz adedi 2 ye düşmüştür.
    3) devam eden tüm pozisyonlarda ekim vade 138,200 fiyatı esas alınacaktır
    4) daha önce de yazmış olduğum gibi , ekim vadeye flat girecegini özellikle belirtmeyen yada ekim vadeden poz aldığını belirtmeyen herkesin pozu ağustos vadede otomatik kapanıp ekim vade 138,200 den tekrar açıldı
    Yeşil olanlar SİSTEMİNE güvenip keyfine bakanlar kırmızı olanlar benim gibi eski düzen e mi devam edenler ?

2. 137950 , 2 kontrat şort.
    Hayat hoş gerisi boş

3. zeynel balci†nın GRAFİĞİ incelediğimizde biz SHORT açanlar haklı ama AĞA bu defa staretji değiştirmiş bir önceki YABANCI takas oranının en yükseğine bakılıp ta fiatın çokta artmadığı aşağıda kalması bu defa ise YABANCI takas 66 civarı fiat uçtu ....

4.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    zeynel balciâ� nın GRAFİĞİ incelediğimizde biz SHORT açanlar haklı ama AĞA bu defa staretji değiştirmiş bir önceki YABANCI takas oranının en yükseğine bakılıp ta fiatın çokta artmadığı aşağıda kalması bu defa ise YABANCI takas 66 civarı fiat uçtu ....

O grafi ben üç yıl önce koydum kapanan hissenetteki topigime

1.5 yıl öncede onu incelemeyi kestim , çünkü TEB yabancı kotasyonundan çekildi

Ardından başka çekilen yada dahil olanlarda olmuştur mutlaka

Yani o grafin DNA si kimyasi biyolojisi bozuldu

Kisaca Yanıltır

aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein

5. sn.viper bişey sorucam,kurallarda bir değişiklik mi oldu,bengialemzaman 4 poz. acmış piramit mi yapıyor yoksa agaya 4 size 3 mü diyorsun
    bu arada bayram tatili uzun sürdü,epeydir görüşemedik,hoş zaten görüşsekte bi değişiklik yok masada kaldık melül melül bekleşiyoruz
    iyi bayramlar
    biraz gecikmeli oldu ama olsun idare ediver
    Hamdım Piştim Yandım

sn viper bende birşey sorayım. mevcut shortu geçen vade açmıştık. sanıyorum, vade kapanışında o vadedeki zararı yansıttınız, bu vade 138200 den shortumuz devam ediyor, doğrumudur?

7.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    sanıyorum, mevcut shortu geçen vade açmıştık.
    vade kapanışında o vadedeki zararı yansıttınız, bu vade 138.200 den shortumuz devam ediyor, doğrumudur?
    şef dostumuz güzel bir soruyla sormaya cesaret edemediğim konunun çözümüne parmak basmış teşekürler.

8.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    sn viper bende birşey sorayım. mevcut shortu geçen vade açmıştık. sanıyorum, vade kapanışında o vadedeki zararı yansıttınız, bu vade 138200 den shortumuz devam ediyor, doğrumudur?
    Aynen öyle

aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein

Sayfa 40/140 İlkİlk ... 3038394041425090 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •