Sayfa 88/343 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 2738 madde; 697 - 704 arası.

Konu: BAKAB - Bak Ambalaj

1. sahipleri ne olaki? %-5,73 niye yaptırıyorsun? O kadar temettü aldınız, ben bile karınca misali aldığım temettü ile tekrar hisse alıp safımı belli ediyor iken sen şirket sahibi olarak aldığın milyon TL.temettü ile niye destek vermiyorsun? Kötü niyetlisiniz!

Alıntı Originally Posted by BLACKM Yazıyı Oku
    sahipleri ne olaki? %-5,73 niye yaptırıyorsun? O kadar temettü aldınız, ben bile karınca misali aldığım temettü ile tekrar hisse alıp safımı belli ediyor iken sen şirket sahibi olarak aldığın milyon TL.temettü ile niye destek vermiyorsun? Kötü niyetlisiniz!
    Global değil asıl satıcı ziraat olmus...bence paraya sıkısan biri mal cıkmıs...keske 3. dunya savası cıksada 2 lialradn yerine koysak...dusunsenize millet sıgınaklarda ne yiyecek...hep ambalajlı gıda ve urun...satışlar yuzde 200 artra....savas cıkarsa...ytd

3. Sıkıntı yok düşdükçe alıma devam ediyom..

4. Satıcının Global olmadığı aşikar ancak sen patron isen bu fiyata düşmesine müsaade etmeyeceksin kardeşim o kadar! bu bir itibar meselesidir, itibarlı patron bunu yapar, Temettüden gelen paraları var, paralarını da boşa atmamış olacaklar, zaten beleş fiyatlardan hisse alıp koyacaklardı ve fiyata destek olmuş olacaklardı, kapanışa doğru ilk 10 satış kademesinde 5000 lot civarı mal vardı, alsa hepsini 5,32 den kapattırırdı, direkt 10 bin lot mal alsa aktiften kaldırsa orayı 53-54 bin TL.lik alımla tekrar 5,4x lerdan kapattırırdı, yokmuydu parası CB efendinin ve güruhunun? ne yaptılar bu kadar temettüyü? yatırımcılar kendi aralarında savaşsın, hissenin fiyatı düşsün sonra biz ucuz ucuz toplarız mantığında mı bunlar hala? Hergün ah alıyorsunuz farkında mısınız?

5. Ziraatteki yatırımcı paraya sıkışmış belli, niye satsın bu fiyatlardan

6. İnadına satış yok, alış var, bugünde 200 lot civarı mal aldım

7. Bir abimiz var forumda Ay09 abimiz, hisselerini torunlarına bırakacağını söylemişti, bende aynı şekilde çocuklarıma bırakacağım hisselerimi, bu şirket sahiplerinden bu kafa ile şu anda bir cacık olmaz,

Bnde bin lira yakın aldım aöa fiyat dıseceksede önünde durmamak lazım zaten hisse güç kaybetmişti SN blackman Cb gb ky dusmanı Bi zattan cok seyler beklemişsiniz ...beklenti şimdilik kalmadı 9 aylık karı görmemiz lazım ...ytd

Sayfa 88/343 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •