Sayfa 91/1024 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 721 - 728 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Genç nüfus çok demişsiniz ama büyük şirketler işçi çıkarıyor ve stajyer almıyorken, bu gençler nasıl para kazanacakta ev alacak bana bunu bi açıklar mısınız?
    Tesbitiniz doğru iş güç yok. Ama bizim milletin bir özelliği de imkanı varsa çoluğuna çocuğuna ev, eşya almada yardıncı olur. Borç harç alır yine yardımcı olur. Sonra çok azınlıkta olsa işe yerleşen hayat kuran geçler de var.

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    Gelir yok Gelir neyi neyle alacaklar. Benim param olmasına rağmen almıyorum,almak zorundada değilim. bunlar hep tabu hurafe. Hele bu arkadaş sanırım izmirde yaşıyor,yahu o şehirde para kazanılamadığı için okumuşlar göç ediyor, biride benim bunlardan.20 sene oldu be. izmirde kalsaydım sürünüyor olurdum fakat şimdi cebim dolar dolu.
    Power evet İzmir/Karşıyaka' lıyım ve bundan gurur duyuyorum. İzmir' de özel sektörde çalışmak isterseniz herkes ne kadar iş bulabiliyorsa siz de o kadar bulabilirsiniz. Bir tek istanbul tüm şehirlerden farklı diğerleri beş aşağı beş yukarı aynı. Burada yanlış anlama olmasın konut fiyatları acaip yüksek ben üstteki mesajımda sadece mecburi ihtiyaçdan bahsetmek istemiştim. Bu arada dolar 3.50 - 3.60 arası seviyeye gelirse almayı düşünüyorum. Bol kazançlar.

3. Rakam 1 milyon az üzeri finans swap 13.05 ..üzerine opsiyon 3.65 e dolar alırım 10.000 prim brut..spot 3.6780 ken ama baya bir yürek lazım ..Vade 35 gün ...bende yazmadım ..ama içim de pır pır

Sent from my SM-G800H using hisse.net mobile app

4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Power evet İzmir/Karşıyaka' lıyım ve bundan gurur duyuyorum. İzmir' de özel sektörde çalışmak isterseniz herkes ne kadar iş bulabiliyorsa siz de o kadar bulabilirsiniz. Bir tek istanbul tüm şehirlerden farklı diğerleri beş aşağı beş yukarı aynı. Burada yanlış anlama olmasın konut fiyatları acaip yüksek ben üstteki mesajımda sadece mecburi ihtiyaçdan bahsetmek istemiştim. Bu arada dolar 3.50 - 3.60 arası seviyeye gelirse almayı düşünüyorum. Bol kazançlar.
    oradaki gelir beni kesmez, izmirdeki arkadaşlarım gelirimi duyunca inanamıyorlar,yılda bir ay çeşmedeki yazlığa kaçıp keyif yapıyorum sonra şehirden ayrılıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    oradaki gelir beni kesmez, izmirdeki arkadaşlarım gelirimi duyunca inanamıyorlar,yılda bir ay çeşmedeki yazlığa kaçıp keyif yapıyorum sonra şehirden ayrılıyorum.
    Mesleginiz nedir merak ettim

6. Döviz başlığında Kıbrıs'ta mevduat oranlarını soran olmuştu oraya yazdım, bilgi için tıklayınız.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

7. Dün, Odea'dan dönüşüm vardı.
    % 12,40 ile Yeniledim. 188 K.
    Mevduattan kar'ımız yok ama,
    üç'lü sepet icabı..
    Bastırın, isteyin, taviz vermeyin.

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    imar bankasında mevduat sınırı yoktu ama 60 bin tl yi üç yılda ödemişlerdi.
    Bu banka güvencesi olayı baya baya hikaye gibi. 3 senede tl'ye neler olur neler.

(bkz. geçtiğimiz 3 sene)

Aynı güvence döviz hesaplarına da var mı? Varsa uygulaması nasıl? TL değeri üzerinden mi? TL değeri üzerinden ise hangi tarihteki değeri üzerinden 3 sene sonraki mi, önceki mi?

TL değeri üzerinden olmaması zaten mantıken mümkün değil çünkü güvence 100bin tl'ye kadar.

Sayfa 91/1024 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •