Power evet İzmir/Karşıyaka' lıyım ve bundan gurur duyuyorum. İzmir' de özel sektörde çalışmak isterseniz herkes ne kadar iş bulabiliyorsa siz de o kadar bulabilirsiniz. Bir tek istanbul tüm şehirlerden farklı diğerleri beş aşağı beş yukarı aynı. Burada yanlış anlama olmasın konut fiyatları acaip yüksek ben üstteki mesajımda sadece mecburi ihtiyaçdan bahsetmek istemiştim. Bu arada dolar 3.50 - 3.60 arası seviyeye gelirse almayı düşünüyorum. Bol kazançlar.
Rakam 1 milyon az üzeri finans swap 13.05 ..üzerine opsiyon 3.65 e dolar alırım 10.000 prim brut..spot 3.6780 ken ama baya bir yürek lazım ..Vade 35 gün ...bende yazmadım ..ama içim de pır pır
Sent from my SM-G800H using hisse.net mobile app
Döviz başlığında Kıbrıs'ta mevduat oranlarını soran olmuştu oraya yazdım, bilgi için tıklayınız.
Forum kuralları 'nı okudunuz mu?
1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...
Kurallara AYKIRIDIR.
Dün, Odea'dan dönüşüm vardı.
% 12,40 ile Yeniledim. 188 K.
Mevduattan kar'ımız yok ama,
üç'lü sepet icabı..
Bastırın, isteyin, taviz vermeyin.
Bu banka güvencesi olayı baya baya hikaye gibi. 3 senede tl'ye neler olur neler.
(bkz. geçtiğimiz 3 sene)
Aynı güvence döviz hesaplarına da var mı? Varsa uygulaması nasıl? TL değeri üzerinden mi? TL değeri üzerinden ise hangi tarihteki değeri üzerinden 3 sene sonraki mi, önceki mi?
TL değeri üzerinden olmaması zaten mantıken mümkün değil çünkü güvence 100bin tl'ye kadar.
Yer İmleri