Ne oldi sana ne oldi boyle
Nerde eski tas firin dolari
Bir anda oldun light dolari
Bu powerpc denen avanak vardi. Burdaki cogu kisiyi dolara yükledi panikle
Ne oldi sana ne oldi boyle
Nerde eski tas firin dolari
Bir anda oldun light dolari
Bu powerpc denen avanak vardi. Burdaki cogu kisiyi dolara yükledi panikle
USDTRY geçen Cuma TDİ rakamlarının açıklandığı gün gördüğü dip seviye olan 3.4132 yi aşağı yönde kırıp 3.4086 ya kadar düştü, 3.40 ın altını ziyaret etmeye niyeti var gibi duruyor
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
noldu 3.40 gordu mu dolar, sayin ekonomistler degerli burokratlar, hizli traderler falanlar filanlar..
piyasa okumayi bilmeyenler bi ses verin..![]()
EUR CAD CNH JPY dolara karşı turbo gidiyorlar bugün, özellikle de EUR ile CNH. Bu gelişmeye rağmen TRY nin USD ye karşı bugün kazandığı değer %0.4 gibi çok sınırlı kaldı. Küresel konjonktür kapsamında TRY USD ye karşı daha fazla değer kazanmalıydı bugün örneğin %1 gibi ve bugünkü USDTRY kuru 3.41 değil de 3.38 de olmalıydı.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
3.40 alti kapanis yaparsa 3.34 ve 3.28 de gorulecektir , siz kendi kendinizi avutmaya bizi de trollukle yaftalamaya devam edin, Allahin isbilmezleri..ytd
10 yıllık gösterge ABD tahvili USGG10Y nin yıllık getirisi son 1 yıllık tabanda ve %2.06-2.08 arasında gezinip duruyor. Bu tahvillere ciddi talep var. Öte yandan küresel borsalar da tutunuyorlar ve borsalardan kaçış yok. O zaman, risk off durumu söz konusu değil dememiz lazım yani riskten kaçış yok. Şu anda finansal piyasalarda çifte standart var; borsalar söz konusu olduğunda risk on, tahviller söz konusu olduğunda ise risk off. Peki, hangi perspektif doğru acaba?
Başlığın ismini dolarda düşüş kaçınılmaz yapmalı
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dürüstlük bitmeyen sermayedir.
Tüm dünyada getirisi 0 veya eksi olan tahvillerin parasal değeri 8 trilyon dolara yaklaşmış durumdadır, yani bu rakam eski zirvesine yaklaştı.
Yer İmleri