Sayfa 81/931 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 641 - 648 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1. ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku

Satış gelirleri nasıl dönen varlıkların 2-3 katı olabiliyor? Özellikle 2011 ve 2012 yılında? Kaldıraçlı işlem yaptığı için mi?
    Cok detay bakamadim ama kaptaki yilsonu mali tablo dipnot aciklamalarina gore hacim hisse ve tahvil islemlerinden geliyor Sayin Oralet_Osman

Bildiginiz alim satim yaparak hissede mal cevirmisler. Her yapilan satis gelire alista maliyete yaziyor.

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by ozn Yazıyı Oku
    boşverin semaye artışını şimdi biz gelecek olan temettüye bakalım.eger böyle giderse 15-17 kuruş arası garanti gelir.
    Özkaynağı çok eritmeen maks. %17 mükemmel olur.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

3. Şunu demek istiyorsunuz doğru mu anladım?

230 mn lira parası var şirketin ve bununla yılda örneğin 20 mn lira kazanıyor.

Sermaye artırımı yapsın 460 mn lirası olsun ve yılda 40 mn kazansın. Hem şirket hem hissedarlar olarak bizler kazanalım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Şunu demek istiyorsunuz doğru mu anladım?

230 mn lira parası var şirketin ve bununla yılda örneğin 20 mn lira kazanıyor.

Sermaye artırımı yapsın 460 mn lirası olsun ve yılda 40 mn kazansın. Hem şirket hem hissedarlar olarak bizler kazanalım.
    Evet mantıklı bir artışın zamanı gelmiştir. Kar marjı daraldı çünkü.
    Mart ayındaki genel kurula katılabilirsem öğrenmeye çalışırım.
    Ayrıca tarihsel olarak tüm sermaye artışlarını ekledim. Bedelsiz temettülerde eklenmiştir.2012'deki TSKYO ile birleşmeden kaynaklıdır.
    Bilgi için kenarda dursun,
    syg.

http://www.isyatort.com.tr/hakkimizd...yeArttirimlari
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

5. Fiyat 1,10 üzerine hareket ederse bedelli artışj bende destekliyorum. Şirketin kasasına para girmesi önümüzdeki yılların karlılığına olumlu etki yapacaktır.

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by ctugrul Yazıyı Oku
    Fiyat 1,10 üzerine hareket ederse bedelli artışj bende destekliyorum. Şirketin kasasına para girmesi önümüzdeki yılların karlılığına olumlu etki yapacaktır.

Arkadasta 700.000 lot var.

700.000 verip, 700.000 daha hisse mi alir, yoksa eger alacaksa kar payindan sonra 0.82 -0.84 ten mi alir.

Mart ayinin son haftasi en az 15 kurus verecek hisseye, 7 ayda % 17 kazanc varken, alan yokken, Bedelli aciklarsa kim alir ?

Dusunmek fikir yurutmek iyidir, iyidir de, el insaf.

7. Hayalinizdeki bedelliye ödeyeceğiz parayla simdi hisse alırsanız,gelecek yil alacağınız temettu miktarı 40 milyon lira kar hesaplanmış gibi hesabınızı temettu olarak yatar...ayrica bedelliye yatiracaginiz parayla simdi alırsanız yuzde olarak şirkette ortaklık payınız artar ama bedelliye katilirsaniz pay oranıniz yerinde kalır...

8. Şirket sermaye arttırımını sizin arkadaşa göre ayarlamaz herhalde sayın Hısım.

Ayrıca bende sizin arkadaşınızdan daha çok var ve ben 1,10 ve üzeri fiyattan önce temettü verip sonra bedelliye giderse alırım.

Konuya arkadaşınız veya kendi açından değil, şirket açısından ve uzun vadede yatırımcı açısından bakıyorum ben.
    Evet bedellide benim için ilk aşamada bir kazanç yok ancak uzun vadede şirketin sermayesini arttıması daha çok kar etmesini ve bedelliden dolayı elimde artan hisse sayısı ile daha fazla temettü almamı beraberinde getirebilir.

Son düzenleme : ctugrul; 07-09-2017 saat: 22:03.

Sayfa 81/931 İlkİlk ... 3171798081828391131181581 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •