Sayfa 86/245 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon
Arama sonucu : 1958 madde; 681 - 688 arası.

Konu: KRGYO - Körfez GYO A.Ş.

1. yapacağını tahtan bır yerınıze gırsın ıbneler

2. sayın yavtan verdiginiz bilgiler çok degerli ve önemli buna ragmen al sat tahtası hareketleri sinir bozucu..diyeceksinizki amaç ta bu zaten..fakat fiyatı nerdeyse 7 ay önceki fiyatlarında ..sinir ve sitemim bu yüzden selamlar

3. Bu sefer 1.8X'lere düşecekmiş gibi bir his var içimde. Y:T:D.... Beklemedeyim...

4. herkez salıyor 1,30 1,80 bende sallayım bari 2,30 ytd

5.  Alıntı Originally Posted by akrep Yazıyı Oku
    sayın yavtan verdiginiz bilgiler çok degerli ve önemli buna ragmen al sat tahtası hareketleri sinir bozucu..diyeceksinizki amaç ta bu zaten..fakat fiyatı nerdeyse 7 ay önceki fiyatlarında ..sinir ve sitemim bu yüzden selamlar
    Günlük izleyen yanılır ve sinirlerine hakim olmayabilir relax Hayırlı bereketli cumalar ytd

6. Hem hacimi hem takasları takip edin o zaman beni anlarsınız sadece dökmek istiyorlar ondan sonra bilanço ve b grubu yeni projeler beklentileri alınacaktır ytd

7.  Alıntı Originally Posted by yav_tan Yazıyı Oku
    Hem hacimi hem takasları takip edin o zaman beni anlarsınız sadece dökmek istiyorlar ondan sonra bilanço ve b grubu yeni projeler beklentileri alınacaktır ytd
    B grubuna aday bir hisse. Aşağıya gideceğini düşünmüyorum. 9 aylık bilanço daha iyi geleceği konusunda şüphem yok. Karamsar düşünceler sizi etkilemesin. Bu hisse 5.00 TL ye kadar yolu var #OV ve #UV'de.

2.00 üstünde kaldığı sürece 2.20 hedefim var. Ytd.

yav_tan arkadaşa da katılıyorum.

8. b grubuna girmesi için 2 li fiyatları kendine yer edinmesi lazım

Sayfa 86/245 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •