Sayfa 75/443 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon
Arama sonucu : 3544 madde; 593 - 600 arası.

Konu: LIDFA - Lider Faktoring

2.  Alıntı Originally Posted by hamdi ahmet Yazıyı Oku
    benim anladığım kadar şu anda ky elinde ismedikleri kadar lot olduğunu düşünüyorum,baskı onun için olabilir,hala korkutmaya çalışıyorlar,teknik falan vız gelir,istediklerini yapsınlar.sayın nedim menda elinden geleni arkana koyma nokta.saygılar ytd.
    sn hamdi ahmet....
    şirketin halka açıklık oranına baktınız mı....
    ky de lot vs yok.
    zaten dolaşımdaki pay bir elin parmağı kadar....

3. sayın omerva haklısın ama onlar için 1 lot dahi olmazı huzurlarını kaçırıyor,yüksek fiyattan sattıklarını öldüm fiyatına almak istiyorlar. ....var onlara saygılar

4. Bazı arkadaşlar hisse ile ilgili olumlu yorum yapanları şakşakçı gibi ifadelerle eleştirmişler. Hakaret olmadıktan sonra eleştiriye çok fazla sinirlenmem ama bu ifadeleri şahsen ben kabul etmiyorum. Olumlu yazınca şakşakçı olumlu durum verken olumsuz yazınca da ölücü mezarcı gibi ifadeler kullanılabiliyor. Para kaybetmek ben dahil kimse istemez. Ben hissenin teknik verilerine göre ve kârlılık durumuna göre olumlu yazılar yazmış hatta hisse satın almış idim. Ancak 5.00 desteğini kırınca pozisyonumda değişikliği gittim ve istemesemde hisseyi sattım. Çünkü en sağlam destek noktası o idi. Şimdi alıcı pozisyonunda bu hisseyi satın almak için erken görüyorum. Şu an ki teknik verileri kötü görünüyor. Rsi ve cci verileri hissenin özellikle kısa vadede satım bölgesinde olduğunu gösteriyor. Ancak teknik düzelecek olursa hisseye tekrar girerim. Elbet her düşüşün bir çıkışı olacaktır.
    Son düzenleme : GreenStone; 08-09-2017 saat: 13:03.

5. bir muddet buralarda salinip, son bi aşağı sorti yapacağını dusunuyorum

Sayfa 75/443 İlkİlk ... 2565737475767785125175 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •