Sayfa 137/1078 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Grafikler Güncellenmiştir...

http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html

NOT: Grafikleri incelerken büyütüldüğünde netlik kaybolmasın diye çözünürlüğü arttırdım. 1920x1124 yaptım. Eğer lâzım olursa daha da arttırabilirim, sorun değil...

Grafikleri açılır pencerede yine net göremeyeceksiniz. Bu nedenle incelemek istediğiniz grafiği önce bilgisayara kaydedin (sağ tuş ile "Farklı Kaydet" yaparak), sonra inceleyin. Çok daha net görebilieceksiniz...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Grafikler Güncellenmiştir...

NOT: Grafikleri incelerken büyütüldüğünde netlik kaybolmasın diye çözünürlüğü arttırdım. 1920x1124 yaptım. Eğer lâzım olursa daha da arttırabilirim, sorun değil...

Grafikleri açılır pencerede yine net göremeyeceksiniz. Bu nedenle incelemek istediğiniz grafiği önce bilgisayara kaydedin (sağ tuş ile "Farklı Kaydet" yaparak), sonra inceleyin. Çok daha net görebilieceksiniz...
    Valla süper olmuş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
     Alıntı Originally Posted by noob Yazıyı Oku
    güncelleme için çok teşekkürler hocam. xu50 ve xu30 sat sinyali verirken xu100 tut sinyalini korumuş. hayır olsun
    seni üzmediler sevgili noob bak xu100 e de verdiler coşkuyu...

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Valla süper olmuş.
    Beğendiğinize sevindim. Umarım daha faydalı olur...

Haftalık ve Aylık Grafikler Güncellenmiştir...

6. Değli hocam USAS işiklar enerji ile birleşiyor bu hisse hakkında ki yorumunuz ve Endeks düşüş veya yükseliş hakkındaki görüşünüz nedir.Müsait olduğunuzda .Teşekkür ederim.

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Haftalık ve Aylık Grafikler Güncellenmiştir...

Teşekkürler sayın T/A ....

Alıntı Originally Posted by ibrahimaydin Yazıyı Oku
    Değli hocam USAS işiklar enerji ile birleşiyor bu hisse hakkında ki yorumunuz ve Endeks düşüş veya yükseliş hakkındaki görüşünüz nedir.Müsait olduğunuzda .Teşekkür ederim.
    USAS yıllardır yatırımcısını üzen bir senet. Yılların UÇAK senedi ve o parıltılı yıllardan sonra şirketin el değiştirmesi ile birlikte burada birşeyler planlandı ve şimdi bu plan icra ediliyor gibi. Planın sonucunu ise kestirmek çok zor.

Lâkin bu piyasada herşey para kazanmak için yapıldığından dolayı; eğer bu şirketin sahipleri de para kazanmak istiyorlarsa hisseyi yükseltmeden para kazanmaları çok zor. Öyle dar alanda AL/SAT ile büyükler para kazanamaz; ancak küçükler dar alanda para kazanır. Küçükler de büyük hareketlerde sabredemezler!!!

Günlük olarak benim de yakından takip ettiğim bir senet olduğu için grafiklerin detaylı incelendiğini görebilirsiniz. Detaylı grafikleri ya ben takip ettiğim için, ya da birisi sorduğu için hazırlıyorum. USAS her ikisi için de geçerlidir...

Birleşme olumlu etkileyebilir ama sahipleri şu ana kadar güven vermedi. Umarım bundan sonra iyi şeyler olur...

Fiyat konusunda ise; benim de ilgilendiğim bir senet olduğundan cevap vermem doğru olmaz... Grafiklere bakabilirsiniz...

Endeks içinse düzeltmede olduğumuzu ve bunun bir süre daha devam edeceğini 110.xxx seviyesini ilk gördüğümüzde yazmıştım ve hâlen de aynı mihvâlde devam ediyoruz. Düşüş bir süre daha devam edebilir. Fakat hâlâ düzeltme bâbında düşünmek gerekiyor. Bu durumda 104.875 destek olarak düşünülebilir. Diğer şekilde düşüş devam ederse ortalama 101.xxx seviyeleri hedefleniyor diyebilirim ama bu seviyeye aniden mi gelir yoksa yavaş yavaş mı? bilemiyorum...

Elbette bu seviye düşüş devam ederse gündeme gelebilecek destek seviyesi. Buralara düşmeden de yoluna devam etme ihtimali var. Daha önceki yorumlarıma bakacak olursanız 120.xxx her an gündemde. Çok hareketli günlerden geçiyoruz. O nedenle yarın ne olacak kestiremiyoruz. Ortalık karışık. Tedbirli olmakta fayda var.

İllâ da hisse alacağım diyorsanız sağlam senetlerden şaşmayın ama Yeşil ışığı görmeden de harekete geçmeyin!!!

Sayfa 137/1078 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •