Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 467/1014 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Bu arada aşağıda `GERÇEK ` nedir görmek isteyenler için üç kiralık ilanı paylaşıyorum, semt aynı, site aynı , daire aynı , bir bakın ve sonra betoncular mı yoksa betondan en ufak bir nemalanma kaygısı duymayan sıradan yurdum insanının mı GERÇEK neymiş paylaştığına siz sayın forumdaşlar karar verin.

Sahibinden 135 m2 orman manzaralı, güneş gören Yepyeni 2+1 2.600 TL
    https://www.sahibinden.com/ilan/emla...70817715/detay

Göktürk Full Aktiviteli Sitede Maya'dan Orman manzaralı ferah2+1 2.800 TL
    https://www.sahibinden.com/ilan/emla...69541310/detay

COUNTRYSIDE'DAN KIRKİZ FLATS SİTESİNDE BÜYÜK SALONLU 2+1 DAİRE 3.000 TL
    https://www.sahibinden.com/ilan/emla...54708811/detay

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    genel bir analize göre fiyatı artan en çok kıyı kesimler.

denizli aydın kısmen izmir.

15 günlük bayram tatili yaptıp istikamet marmaristen didim ( yeğenlerin yazlıkları orda ) didim akbük mavişehir merkezi saymıyorum oldukça fiyatlar uçmuş geldi bana.

özelikle son 5 senedir neresi derseniz didim derim.

2+1 açık mutfak daireler ankarayı geçmiş. yazlık olduğu için taş çatlasa 80 m2 dir. ankaradak gibi ayrı mutfak falan geniş dairelerde değil.

Didim'e hiç gideniniz oldu mu bilmiyorum ama Didim son 10 senedir Türkiye'nin en varoş tatil beldesidir. Senelerce yazlarımın önemli bir kısmını burada geçirdim ancak son senelerde kimseye tavsiye etmem. Eskiden plajları Çeşme, Bodrum gibi popüler lokasyonlardan fersah fersah güzeldi ama ellerimizle taşları temizleyerek plaj haline getirdiğimiz 3. koy, manastır koyu gibi yerleri otellere peşkeş çektiler. Eskiden orta direk normal insanlar gelirken şimdi Aydın/Denizli/Ankara doblocuları ve ortalık yerde PKK propagandası yapan it kopuktan geçilmiyor. Gelen turistler bile ülkelerinin banliyölerinde yaşayan cahil kesim. Normal bir insanın oturup 1-2 şey içebileceği 1 bar/cafe yok çünkü o güzelim şirin sahili Kürt Ahmet diye bir adam parsel parsel ele geçirdi, bütün mekanlar birbirinden kötü.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by efet Yazıyı Oku
    Didim'e hiç gideniniz oldu mu bilmiyorum ama Didim son 10 senedir Türkiye'nin en varoş tatil beldesidir. Senelerce yazlarımın önemli bir kısmını burada geçirdim ancak son senelerde kimseye tavsiye etmem. Eskiden plajları Çeşme, Bodrum gibi popüler lokasyonlardan fersah fersah güzeldi ama ellerimizle taşları temizleyerek plaj haline getirdiğimiz 3. koy, manastır koyu gibi yerleri otellere peşkeş çektiler. Eskiden orta direk normal insanlar gelirken şimdi Aydın/Denizli/Ankara doblocuları ve ortalık yerde PKK propagandası yapan it kopuktan geçilmiyor. Gelen turistler bile ülkelerinin banliyölerinde yaşayan cahil kesim. Normal bir insanın oturup 1-2 şey içebileceği 1 bar/cafe yok çünkü o güzelim şirin sahili Kürt Ahmet diye bir adam parsel parsel ele geçirdi, bütün mekanlar birbirinden kötü.
    Ama fiyatlar REEL anlamda hala artiyorsa demekki talep arz dan fazladir. Isin ozu bu

4. Bundan 20 sene önce 80 Bin Mark yani 65 bin Dolar olan site içinde yer alan villaya şimdi 80 bin Dolar isteniyor ama 3 senedir veren çıkmadı.

5. Son zamanlarda yabancıların mülk aldığı tüm tatil beldelerinde satış yapılıyor diye duydum,ayrıca Didim den ev alan bir arkadaş vasıtasıyla Sayın Efet in izlenimlerinin maalesef doğru olduğunu öğrendim..

Ahmetg Guest
    Son 3 haftadir ozdere odemis seferihisar urkmez civarinda cok gezdim. Kisa ve oz geciyorum

Son 3 senede yazlik fiyatlarinda patlama var. Hatta dolara cevirseniz bile artis muthis

Izmir istanbuldan net goc almaya baslamis. Nufus araba dayisi insaatlar gokdelenlerin sayisinda artis var. Sehire cok fazla arap tasinmis. Ist-izm otoyol insaati bittiginde 3,5 saate dusen yolculuk buradaki fiyatlari daha da yukari cekecek

Bayrakli daki gokdelenleri istanbullu isadamlarinin kapistigi soyleniyor. Istanbuldan izmire gelmek icin sirketlere gelisi guzel oylesine telefon acan insanlari hep sagda solda duyuyorsunuz

Urla olsun ozdere olsun hangi koy yada beldeye giderseniz gidin dag baslari ormanlar sahiller hep pislik dolu. Trekking yapmak icin urla nin daglarinda dolasirken goruyorsunuz heryer pet sise ve poset bira sisesi dolu. Koyluler istanbullulardan sikayetci 34 plakali araba cok. Otoyol bitince buralar inanilmaz hareketlenecek.

Urkmezde otobanin deniz degil dag tarafinda bir arsamiz var. Sitenin icinde hicbirsey yok bir iki insaat bir iki bitmis yazlik deniz rezalet ve yarim saat uzaklikta yuruyeceksin. Hicbir esprisi olmayan yer 2012 de 25 bin tl simdi 200 den asagi verme diyorlar

Buralar bu fiyatsa mugla milas bodrum marmaris heralde bunun 5-10 kati olmali.

Bir talep patlamasi var. Yabanci ve alamanci cok az hep yerli turist. Bu talep patlamasinin en buyuk sebebi 12 ay buralarda yasamak isteyen emekliler. Cok sagliksiz dengesiz kontrolsuz bir nufus yigilmasi var turkiyenin bati kiyilarina. Ufukta gozuken daglarin eteklerinde insaatlar goruyorsunuz sanki kanser hucreleri yayiliyor

Sokak pazarlari ilk once insanin gozune cok hos geliyor ama hicbirsey organik degil cogu sera urunu ve ilacli satilan esyalarin cogu hatta tahta kasiklar bile cin mali

Sehir desen degil koy desen hic degil. Hickimse fatura fis vermiyor. Cok fazla 34 plaka var

Izmir in gelecegi cok parlak. Gelecekseniz bir aksam gul sokagina gelin gozunuz gonlunuz acilsin sanki amerikan filmindeki gibi insanlar

7. İstanbul lu arkadaşlar alınmasın ,herhalde nüfus yoğunluğundan ama İstanbul lular nereye giderse,orada suni bir fiyat artışı yaşanıyor,Çanakkale,3-4 yıl evvel ulaşılabilir fiyatlardayken şimdi fiyatlar İstanbul a yaklaştı..

8.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    İstanbul lu arkadaşlar alınmasın ,herhalde nüfus yoğunluğundan ama İstanbul lular nereye giderse,orada suni bir fiyat artışı yaşanıyor,Çanakkale,3-4 yıl evvel ulaşılabilir fiyatlardayken şimdi fiyatlar İstanbul a yaklaştı..
    fiyat yükselişlerinde istanbullların payı sınırlıdır sayıları çok olsada mala ederinden fazla kolay kolay vermezler.

piyasanın dengesini bozan araplardır, 2 liralık mala 4 lira verip satıcıların türklerden 3 lira talep etmesine sebep olurlar.

Sayfa 467/1014 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •