Sayfa 77/104 İlkİlk ... 2767757677787987 ... SonSon
Arama sonucu : 826 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Batı İlk Defa Böyle Net Tavır Koydu

1. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

2. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

pert keşke pkk ile mücadeleyi alçaklık olarak nitelendiren chp vekili ile ilgili de bir kaç haber paylaşsaymışsın

4. İyi de, niye her şeyi benden bekliyorsunuz ki. Sizin eliniz ayağınız yok mu? (Bu arada yönetime rica edin de rumenigge olan takma adınızı, doğrusu olan rummenigge olarak değiştirsinler. )

Alıntı Originally Posted by Pert Yazıyı Oku

Savcılık "Silahlı insansız hava araçları sivil vatandaşları vurup öldürdü." diyen CHP'li Sezgin Tanrıkulu hakkında soruşturma başlattı.

https://www.haberler.com/son-dakika-...007637-haberi/

“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

5. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

6. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

Alıntı Originally Posted by Pert Yazıyı Oku
    İyi de, niye her şeyi benden bekliyorsunuz ki. Sizin eliniz ayağınız yok mu? (Bu arada yönetime rica edin de rumenigge olan takma adınızı, doğrusu olan rummenigge olarak değiştirsinler. )
    Malcolm X olarak değiştirmeyi düşünmüyor değilim

8. “Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”
    Aşık Veysel Şatıroğlu

Sayfa 77/104 İlkİlk ... 2767757677787987 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •