Sayfa 145/1013 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

  1. #1153
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12

  2. #1154
     Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    kaç dk lık bu acaba?
    Günlük Grafik

  3. #1155
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Yaş
    61
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Kısa vade bakış (görüş) açısı.


  4. #1156
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Yaş
    69
    Gönderi
    18,226
     Alıntı Originally Posted by Discover Yazıyı Oku
    http://112.international/ukraine-and...ion-14484.html

    Alman askeri Almanyadan pek cikmaz.
    Eski olaylardan dolayi.
    Ozellikle tanklari.
    Litvanya Rusya ya karsi Alman zirhli birlikleri.

    Bu yigilma iki taraftada cok.
    Cunki Rusya da dogudan adam ve zirhli getiriyor.


    SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1929 krizi sonucu böyle olmuştu...ama bu zamanki durum o zamandan daha kötü teknoloji bakımından...üstelik hiç bilmediğimiz silahlarda mevcut,mesela Elektromanyetik silahları gibi,yani enerji dalga boyu silahları gibi...mesela hala söylentisi olan HAARB !!!
    https://tr.wikipedia.org/wiki/HAARP
    !!!

  5. Dünkü "Merkez Bankası, Bankalara Gün İçi İşlem Limiti Getirdi" haberini acelece okuyup yanlış yorumlamışım, düzeltmedir:

    Gün içi limit işlemleri, bankaların TCMB'den günlük gerçek borçlanma limitlerini de azaltıyordu. TCMB bu 2 işlem limitini ayrıştırmış artık gün içi ile gerçek borçlanma birbirinin limitlerini azaltmayacak, her ikisi de ayrı ayrı limitlerle yapılacak. Bu bankaların likidite yönetimini kolaylaştıran bir karar; dün yazdığım gibi geç gidecek eft'leri arttıracak değil, azaltacak bir adım. Zaten neredeyse tamamı TCMB fonlarına ihtiyaç duyan likiditeleri açık bankalara bir tık rahatlama sağlayacak.

    Yeri gelmişken ek not: TCMB'nin %11 ile GLP'den verdiği paraya "sınırsız para" deniyor bazen forumda. Bu geçerli bir tanım değil. GLP'den önce politika faizinden ve gecelik repodan da ne kadar ihtiyaç varsa o kadar para alıyordu bankalar. GLP'nin adı "sınırsız" ise, onlar da sınırlı değildi... Aslolan gerçek şu: likidite kavramı sistemiktir. Bankalar buna karar vermez, katlanır. TCMB bunu ayarlar: likidite açığını ister uzun vadeli olarak sürdürür ister kapatır. Ancak şu net, likidite açığı varsa bunun tek fonlayıcısı TCMB ve bir şekilde kapatacaktır. Yani ortada sınırsız bir para yok, para arzını ayarlayan ve belli yüzdesini sisteme kendi vererek "fiyat tabanı oluşturan" standart merkez bankacılığı var. "Limitsiz para" ayrı bir kavram: bu, 1-2 kurumun para borç bulamayıp, teminatsız şekilde borçlanması demek. Türkiye'de böyle bir şey yok, her banka teminatı kadar borçlanıyor. Likiditesini de buna göre düzenliyor (zordaysa kredi vermeyip mevduat topluyor, fazla varsa krediyi arttırıp mevduatı azaltıyor).
    Son düzenleme : JonDowes; 08-03-2017 saat: 11:33.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

    1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

    Kurallara AYKIRIDIR.




  6. dolareste son görünüm böyle bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

  7. 250 altay siparisi
    35 e dustu.

    Niye acaba?

    SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  8.  Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    3. dünya savaşı çıkmaz çünkü nükleer silah diye birşey yok. bu sadece amerikanın caydırma politikası.
    nükleer reaktörde yok deniyor buda ayrı bir iddia santralin bacasından çıkan sadece su buharı aslında bu santraller sadece elektrik tüketiyorlar üretmiyorlar deniyor. aslında dünyada enerji fazlası olduğu da ayrıca iddia edilen bir durum
    ayrıca dünyanında düz olduğu söyleniyor buda ayrı bir iddia bu kadar dolar komplosu üzerine bunlarıda söyleme gereği duydum
    ha bu ne saçmalıktır diyen olacak onlarada şunu söylerim kendi gözünüzle gördünüzmü? ben görmedim o yüzden her zaman böyle şeylere ihtimal veririm.
    Peki çernobil faciası?

Sayfa 145/1013 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •