Kap taký açýklamayý okudunuz mu arkadaþlar. 1 tl den 1.10a çýkarmýþlar. Ne demek bu ?
HTC One M8s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap taký açýklamayý okudunuz mu arkadaþlar. 1 tl den 1.10a çýkarmýþlar. Ne demek bu ?
HTC One M8s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son gelen habere göre sermaye artýrýmýna katýlacaklarý için hisse satmýþ olabilirler.belki sesli düþünüyorum..Devamý gelirmi satýþýn tam muamma...Ytd.
Vertu nun kendi ederi bile 131 milyon su an sayýn Hujman.. 66 milyonluk artýrýma da % 28.62 kadar katilacak. 3.12 lerden niye düþtü vertu satýþ yaptýðý için ben endiþe etmiyorum iþtirak paralarý hazýrlandý 2 3 ay önce.. Yumurta kapýya gelince dusunmez adam bu iþi.. düþündüðünüz gibi bir satýþa kalkýþsa fiyat 2 lerin altýna gelir.. Oysa onlar 3 lerden görmüþtü bu iþi 2 3 ay önce...Fiyat düþecek diye yorum yazmak size deðil laf.. Mobiu ya.. vebal almaktýr.. Satmýyor kendi sattýrdýðý insanlarýn vebalini alýyor.. Görürsünüz sonra kim tetik kim manipulator..
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yýllar öncede senden daha komik adamlar vardý !3,40-50 den 3,80 4,00 yaklaþýyordu bu admalar 7-8 olacak yazýyordu!Sonra onlar böyle yazdýkça senet aþaðý aþaðý geliyordu))Uzun lafýn kýsasý o kadar acýnacak duruma düþtüler ki iþtirak sermaye arttýrýmýna katýlabilme adýna dahi nakitleri olmadýðýna anlaþmalý blok senet satýþýna yöneliyorlar vertuda az be az derinliði olduðuna ve iþtirakleri olduðuna!
Yer Ýmleri