Sayfa 174/487 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1.  Alıntı Originally Posted by m_tech Yazıyı Oku
    martı için ne diyor peki?
    dostum her sese kulak veririm ama yine kendi kafama yatanı yaparım , olumlu yazanıda okuyorum olumsuzuda ama nihai kararımı kendim veriyorum.adam martı hakkında orta vadede olumlu düşünüyor.şahsen bende olumlu düşünüyorum.kar/zarar dengeme göre kar etme yüzdem daha cazip olduğu için hisseyi alırım beklerim hedefime kadar olağanüstü bir durum olmadıkça almamda satmamda.herkesin kendine göre prensipleri var sizinki farklı olabilir ama maalesef şu bir gerçekki sosyal medya üzerinden alım satımı yönlendirmek moda oldu.mühim olan trene nereden bineceğiniz ve nerede ineceğiniz. bunu başarırsak para kazanıyoruz gerisi hüsran oluyor.

2.  Alıntı Originally Posted by nurikinay Yazıyı Oku
    dostum her sese kulak veririm ama yine kendi kafama yatanı yaparım , olumlu yazanıda okuyorum olumsuzuda ama nihai kararımı kendim veriyorum.adam martı hakkında orta vadede olumlu düşünüyor.şahsen bende olumlu düşünüyorum.kar/zarar dengeme göre kar etme yüzdem daha cazip olduğu için hisseyi alırım beklerim hedefime kadar olağanüstü bir durum olmadıkça almamda satmamda.herkesin kendine göre prensipleri var sizinki farklı olabilir ama maalesef şu bir gerçekki sosyal medya üzerinden alım satımı yönlendirmek moda oldu.mühim olan trene nereden bineceğiniz ve nerede ineceğiniz. bunu başarırsak para kazanıyoruz gerisi hüsran oluyor.
    benzer düşünüyoruz. ben biraz geç bindim galiba..
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

3.  Alıntı Originally Posted by m_tech Yazıyı Oku
    benzer düşünüyoruz. ben biraz geç bindim galiba..
    akıllı düşünene kadar deli köprüyü geçermiş 1 ay önce 0,40 lardan alma imkanım varken almadım düşünene kadar zaten 1 üstüne çıktı bazen düşünmeyeceksin alacaksın bekleyeceksin bu devirde 1 lira altı hisse olması bile ayıp yaw sakız parası anasını satiim.

4.  Alıntı Originally Posted by nurikinay Yazıyı Oku
    beyler kimseyi tanımadan hakkında yazmayın ....günahı varsa boynuna...bence adamın tek kabahati hareketleri açık açık yazması bunun üzerine açıkçılar kağıdı baskılıyor.ne yalan söyliim mardinin kağıtlarından kaybetmedim hiç evet bekleme yaptım dönem dönem ama her zaman kazandırdı...belki şans belki bilgiden faydalanma ama ben sonuca bakarım,
    hocam kim bu mardini twett filan diyolar takip ediyolar

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Kapanış 1.13 gibi olsa olsa tatlı bir başlangıç olir

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by kytd Yazıyı Oku
    Kapanış 1.13 gibi olsa olsa tatlı bir başlangıç olir

1,10 üzerine razıyım ama inşallah dediğin gibi olur.

7. Umarım...

8. Kapanış 1.05 TL olur. YTD.

Sayfa 174/487 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •