Sayfa 163/997 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Baski var ama pas gecer bence enflasyonda tek hane gorulmeli kac defa sıkı durus devam edicek dedi birileri istedi diye indirim yapmaz.
    Diyoruz ama anlatamıyoruz.Birileri çocuk oyuncağına çevirdiler bu işi.Dolar düştü indir çıktı arttır.Öyle kolay değil o işler.Orada kapı gibi 2 yıllıklar her an fırlamaya hazır bekliyor.

2. Büyük ölçekli iç pazar desteği nedir yahu?
    Türkiye küçük bir ülke mi?

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Markalaşma / büyük ölçekli iç pazar desteği / yetişmiş eleman hepsi eksik bizde. Ayrıca katma değer getiren teknoloji hala sır. Sır olmayan herkese dağıldığı için pıtrak gibi arzı artıyor (hindistan-çin-kore v.b)

3. Sen o dolar faizini git doların sahiplerinden iste.
    Biz gidip ABD'deki bir ABD bankasına bana yüksek TL faizi ver diyor muyuz
    veya bir ABD vatandaşı gidip ABD bankasına bana yüksek TL faizi ver diyor mu

Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Biz ülke batsın demedik, dolar faizi artsın %6-7 olsun.

4. Dünyanın şeytanları Bitcoin ve benzerleri güçlendikçe daha da çirkinleşeceklerdir.
    Geçmişte bu türden çok açıklama yapıldı ama sonuç ortada.
    Bu açıklamayı ben şöyle okuyorum.
    Baronlar uğraştılar ama hala Bitcoini ele geçiremediler
    Geçiremezler de.
    Bitcoin ve benzerleri var oldukça dünyanın üstüne çöreklenmiş para babalarının tahtı sallanmaya devam edecektir. Tüm dertleri bu.
    Ya birgün dünyanın çoğunun para trafiği bizim üzerimizden geçmezse...

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    JP Morgan CEO’su: Bitcoin dolandırıcılıktır - http://bndl.tw/5yjGGCTv

5. Lütfen dünyada hangi firmalar btc ile ödeme kabul ediyor bir araştırın sonra konuşun.
    Bilmediğiniz konuda neden ahkam kesiyorsunuz?

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    tabiki dolandiricilik

cunku bitcoin kullananlar hep illegal islerle ugrasan insanlar

nakit parada ayni mantik. Illegal islerle ugrasan insanlar paralarinin takip edilmesini istemezler

Nakit yada bitcoin ayni sey

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Lütfen dünyada hangi firmalar btc ile ödeme kabul ediyor bir araştırın sonra konuşun.
    Bilmediğiniz konuda neden ahkam kesiyorsunuz?
    Yarabbi bu nasil bir mantik?

BTC nin buyuk sirketler tarafindan kabuk edilmesi onun illegal isler ceviren insanlarin kullanmasina engel degilki?

nasil cevaplar veriyorsunuz inanamiyorum

7. syn mehtap karayol
    sakın yanlış lobiye oynamayın alimallah

http://www.karar.com/yazarlar/akif-b...iz-lobisi-4929

8. Arkadaşlar Merhaba,

Aktifbank' ın n kolay bonosuna yatırım yaptım. Geçen hafta %14,5 faizle aldığım bonolar şu an %14,25' e düşmüş. 2 gün önce %14,25' ten de aldım. Bonolarda bu şekilde faiz oranı değişimi olabiliyor mu? Sabit olması gerekmez mi? Bu şekilde bir değişim oluyorsa faiz arttığında yatırımdaki bonoları bozup tekrar almak kazancı arttırmak için yapılabilir.

Bir de N kolay bono için bazı yorumlarda faizin getirisinin faizini de almak için haftada bir satın tekrar alın diyorlar ama bence bu dğru bir bilgi değil. Sonuçta bononun birim fiyatı üzerine faiz işlediği için satıp alsanızda hiç satmadan 365 gün sizde de kalsa aynı miktar kazanç olur değil mi?

Sayfa 163/997 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263663 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •