İşin muhasebesel tarafında, bugün sattığım dolar ay sonunda kur 3,50 olmalı ki ancak zarar yazsın.
Faiz o kadar etkiliyor maliyeti ve kar durumlarını.
arkadaşlar burada yazıp çizen arkadaşların hiç biri gelecek olan geldiğinde dolarda veya hangi pozisyondaysa olmayacak.
-
tam tersine poza girecek neden mi ? öyle işte.
*
bakın dolar veya faiz yada borsa yükseliş düşüşleri 5-12 ay arası sürüyor.
-
siz ertesi güne ertesi günü geç akşama kadar elinizdekinden rahatsız oluyorsunuz. bu hem hisse hem döviz veya elektronik alım satımı yapılabilen ne ise. projeksiyonlarınız pozisyonunuz en az bir kaç aylık beklemeyecekseniz veya yıl beklemeyecekseniz ertesi sabah pozisyonu ve fikrini amannnn diyip değiştireceksiniz.
*
mesela faiz 17.50 beklliyoruz diyelim bu sonuçtur. bir gecede hop 17.50 olmaz veya bekler. 1 yıl sonrayı projekte ediyor grafikler.
*
gerçekler acıdır.
-
gelecek olan geliyor.
şansınıza 1 gecede dolar yükselmez veya borsa. darbe girişiminde bile 2.93 açıldı ertesi gün. sonra 3.90 a gitti 5 ay sürdü.
-
projeksiyona sahip çıkıp beklemezseniz aylarca ilk kuruş harekette inersiniz sonra terse kürek.
*
projeksiyonlar içeriğinde ne olacağını belirtmez. gelecek olan geleceğinde ne geleceğini söyleyemez. gelecek olan geliyorsa meteor mu geliyor ne geliyor sorusunun cevabı yoktur.
*
thy 4.5 liradan 10 lira projeksiyonu yapabilirsin ama ertesi gün 4.60 da satıyorsan o projeksiyon fayda getirmez.
*
"siz ertesi güne ertesi günü geç akşama kadar elinizdekinden rahatsız oluyorsunuz."
Sn Çayci;
Bu başlığı ne zamandır takip ediyorsunuz?
Bu kanıya varmanızı sağlayan kişiler kimler?
Somut konuşun.
Yoksa boş konuştuğunuzu herkes görecek...
Yer İmleri