Sayfa 40/222 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 1771 madde; 313 - 320 arası.

Konu: NIBAS - Niğbaş Niğde Beton

1. yatırım finansman tahminimce bir beklentiyle mal topluyor, rıza buna izin vermiş gibi...

2. Bizi beklemiş rıza efendi verdik kaldırdı nasipte yoksa boşuna dememişler

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by tuta Yazıyı Oku
    Yeni hedefi 1500 olarak emin adımlarla ilerliyoruz

Sayın tuta kısa sure önce 1,50 civarını hedef dusunmussunuz kagıt hızlı gıdıyor dıye mi tedırgın olup verdınız hedefınız gecerlimi halen nıbas gecmıste sadece bı kez ıslem yapmıstım sanırım duserken almıstım hepden dusmustu baya zarar etmıstım nıbas ve avgyo cok zarar etmıstım o yuzden bu kagıtlardan cekınıyorum ama izliyorumda demeniz gibi nasip

4.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Sayın tuta kısa sure önce 1,50 civarını hedef dusunmussunuz kagıt hızlı gıdıyor dıye mi tedırgın olup verdınız hedefınız gecerlimi halen nıbas gecmıste sadece bı kez ıslem yapmıstım sanırım duserken almıstım hepden dusmustu baya zarar etmıstım nıbas ve avgyo cok zarar etmıstım o yuzden bu kagıtlardan cekınıyorum ama izliyorumda demeniz gibi nasip
    Tam beşkez girip çiktım, para da kazandım fakat, en son sabırlı olamadım, iyi kazanırdım ama hep aşağıda tutup yuksek den aldırdı tahta yapıcı, sonunda 1,18verdim,kismet

5. Bugün 1.32 _ 1.33 açar dünkü alımlar devam ederse 1.42 direncini öpecek gibi

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. hisseye hiç ilgi yok. alt kademeler bom boş 100 binle tabana yapışır gibi görünüyor. bu kadarda korku salınmaz. adam reemen inin trenden çakarım ha diyor. yani dünkü yükeliş öncesi 1.18 den 1.14 e saldığı gibi alt kademeleri boşaltıp korku salıyor.

7. aşağıya verecek kadar akılsız değiller,versinler de görelim hadi

8. şekil yapmayı bırak gelsene 25 e hadi yemezler

Sayfa 40/222 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •