Hazır petrol konusu açılmışken onunla ilgili öngörü de yapalım. 52 doları göremez 47 dolardan destek alır bu aralar diye düşünüyorum
Hazır petrol konusu açılmışken onunla ilgili öngörü de yapalım. 52 doları göremez 47 dolardan destek alır bu aralar diye düşünüyorum
Kordsa 7.67 alti alınmaz demiştim.ongorumde haklı çıktım.son yükseliş bence tepkiydi.7.67 üstünde ayrı bir dünya başlar ..aksi taktirde 6.90 mümkün olabilir.yatirim tavsiyesi değildir.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...
Petrol 44 ten 56 ya cikti mi cikti..ben de 100 dolar beklemiyorum zaten max 60 dolar diyorum..sonucta bu brent petrol 3.ceyrekte %25 artmis onu kastediyorum uzun vadeli bir trend yok tabi zaten kordsa 7 li fiyat da dip yapar demisim..yazdiklarimi tekrar okuyun bence..yanlis anlamissiniz..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bu goruse tamamen katiliyorum..bu sirket istikrarli buyumek istiyorsa ozellikle hammadde giderlerini ve finansman giderlerini kontrol altina alip..katma degeri yuksek urunlerle ozellikle asya ve amerika yatirimlarindan verim almali..henuz o verimlilik yok..9 ustu fiyatlarda karli kuresel bir sirket oldugunu gorecegiz 2.ceyrek biraz hayal kirikligiydi 3.ceyrek umarim ozellikle amerika tarafinda iyilesme goruruz..ytdegildir
60 bile benim için yüksek bir fiyat. 47 ile 52 arası hareketini bekliyorum. Doların düşüşü hem hammadde fiyatlarında hem de finansmanda güzel olacak görüşündeyim. Satışların %40 küsürlük bir kesiminin Euro cinsinden olması da avantaj olarak görüyorum. Bilançoda iyileşme beklerken dip hareketi yapmasını beklemek hatadır diyorum ben de....
Teşekkürler. Zaten hammadde fiyatlarini kontrol altina almak icin sirket aldi diye biliyorum. Bagimsizligini yasamasi gerek. Yeterki bilançoları şeffaf ve dürüst olsun. Patent başvuruları çoğu kabul görüyor, ilerleyen süreçte bu da kar yazacaktır. Lastik haricinde ilerleyen zamanda kompozit ve beton güçlendirme bilancoya katkısı artar umarım. Şirkette üçüncü temettü mu bu yıl almış bulundum. Eğer uzun vade olarak düşünüyorsanız şirketin %30-%40 düşüşlerini yasadimigi söylemek isterim. Sonuçta fiyatı vs beni çok ilgilendirmiyor bu süreye kadar getirisi banka mevduatindan fazla olması benim için kafi. Hisseler duser cikar gayet normal değil mi? Yeterki satışlarını ve faaliyet karını arttırsın rasyolarini bozmasın yeter. Bir ay 80 lot alırim bir ay 90 lot fiyatın bir önemi kalmıyor. Maksat temettü ise tabi.Ha derseniz çıkar mı düşer mi bilemem, yoluma bakarım ben. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir..
Brent petrolun dunku kapanisi 55.54 gun icinde 55.84 u de gormus..maksimum 60 dolar demek %8 maks. potansiyel demek..brentin 44-60 dolar bandinda trade ettigini dusunursek potansiyelin azaldigi yorumuna variriz zaten..ben zaten petrolden yana maliyet baskisini onumuzdeki donemlerde yasamayacagini ; kotuluklerin fiyatta oldugunu ifade etmeye calisiyorum..sirket hisseleri de 9.2-7.28 dususunde bu olumsuzluklari da fiyatlamis olabilir diyorum..bu baglamda kordsa icin onumuzdeki donemle ilgili gorusum pozitif..ytdegildir
Yer İmleri