Sayfa 594/1009 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. akşam usd/tl ye göz attım,1- 1,5 yıl daha düşüş devam edecek görünüyor (2019 temmuz-agustos a kadar) 2,70-2,90 a değip dönerse dönecek yoksa daha aşağısı mümkün, faizler 1 yıla kalmaz 20-22 olur, buda ayı tuzağı olur, dolar sat koş tl , py malı gazoz fiyatından toplasın, crash and thrash gazı gazete ve tv de verildi, 2-3 ay sürdü bu, bu aralıkta mal devredildi, alacakları yer 2,7-2,9 olur diye tahmin ediyorum, borsada 1 yıl 100-110 da da salınsa dolar taşıyanda ciddi stres birikimi olur, ucuzdan verir, ben bu duyguyu 2001 de yaşadım , 550,000 den 3 yıl taşı sat 600,000 e, faizler aylık %10 , yıllık %110, hele gecelikler %7000 , benim 3 yıllık toplam getirim %10, kaçan fırsat Derya , öyle böyle değil, yabancı 3 günde parayı 2 ye katlamıştı , tl tarafında, 2019 yazı gibi dolara bakarım, ucuz ise alınır, o vakte kadar yüksek faiz ekonominin can simiti olur, kendi düşüncemdir, alıntı yapmayın, soru sormayın, okuyun geçin, isteyen 7 olur, 10 olur desede o kişiye saygı duymak erdemdir, ben tecrübemi akardardım , okuyan okur,
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

2. Bu zamanda yaşan insanların büyük çoğunluğu robot olmuş . İlla da dış kabuğu , Metal , fiber , silikon vs olsun isteniyorsa onu hallederler . O işin kolay tarafı . İyi Pazarlar

3. ABD li çok yüksek kar marjı ile çalışan bilişim bilgisayar şirketleri nakit paralarını İrlanda da tutuyor.

BREXIT sonrası bunun bir kısmı ABD ye geri dönebilir veya başka bir ülkeye kaçabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,145
     Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    akşam usd/tl ye göz attım,1- 1,5 yıl daha düşüş devam edecek görünüyor (2019 temmuz-agustos a kadar) 2,70-2,90 a değip dönerse dönecek yoksa daha aşağısı mümkün, faizler 1 yıla kalmaz 20-22 olur, buda ayı tuzağı olur, dolar sat koş tl , py malı gazoz fiyatından toplasın, crash and thrash gazı gazete ve tv de verildi, 2-3 ay sürdü bu, bu aralıkta mal devredildi, alacakları yer 2,7-2,9 olur diye tahmin ediyorum, borsada 1 yıl 100-110 da da salınsa dolar taşıyanda ciddi stres birikimi olur, ucuzdan verir, ben bu duyguyu 2001 de yaşadım , 550,000 den 3 yıl taşı sat 600,000 e, faizler aylık %10 , yıllık %110, hele gecelikler %7000 , benim 3 yıllık toplam getirim %10, kaçan fırsat Derya , öyle böyle değil, yabancı 3 günde parayı 2 ye katlamıştı , tl tarafında, 2019 yazı gibi dolara bakarım, ucuz ise alınır, o vakte kadar yüksek faiz ekonominin can simiti olur, kendi düşüncemdir, alıntı yapmayın, soru sormayın, okuyun geçin, isteyen 7 olur, 10 olur desede o kişiye saygı duymak erdemdir, ben tecrübemi akardardım , okuyan okur,
    eline sağlık...bu tecrübeler altın değerinde.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    ABD li çok yüksek kar marjı ile çalışan bilişim bilgisayar şirketleri nakit paralarını İrlanda da tutuyor.

BREXIT sonrası bunun bir kısmı ABD ye geri dönebilir veya başka bir ülkeye kaçabilir.

Off shore da degerlendirirler
    acilen kıyı kentlere tekno kentler kurulmalı
    Bu yatırım oraya cekilmeli
    Gavurun parası kazanimlanmali
    Şu anda
    Tek parçalı
    Büyük parcali
    Özgür
    Nakit
    Finansal kaynaq bu
    (Yoksa kurevi dunyanin finansal sistem çoktan gidikte görüntüye inaniyo gibi yapiyok)
    Buna qonan ( bu serwete konan yani) , Barbar Conan bilem olur . İyi değerlendirir ise fırsatı
    Zati fuzzy Lojik girdi dünyaya
    Düşünüym taşınıym
    Bitti
    Hedefi gordungu furacan
    Yoqsa hdf sen olun
    Fuzzy lojik: hızlı düşün doğru karar ver
    Burdaki bi takım adamların
    Ruyalanip sabahlamasi gibin
    He He
    Ypy zeka , icat yapcagmis
    Yapcek bekle
    Son düzenleme : Moruk; 17-09-2017 saat: 12:37.

BES Bitti Sıra Geldi Yastık altındaki HAYALİ 2.200 TON Altına

Hazine 2 bin tonluk altın için tahvil satışını başlatıyor

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, yastık altında atıl bekleyen ve 2 bin 200 tonu bulduğu tahmin edilen altınların ekonomiye kazandırılmasını amaçlayan altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikasının ilk ihracının 2-6 Ekim'de yapılacağını açıkladı. Başbakan Yardımcısı Şimşek konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Yastık altında atıl bekleyen ve 2 bin 200 tonu bulduğu tahmin edilen altınların ekonomiye kazandırılmasını amaçlayan altın tahvili ile altına dayalı kira sertifikasının ilk ihracı 2-6 Ekim'de yapılacak" dedi.

ANKARA (AA) - ZEYNEP AKYIL

http://www.hurriyet.com.tr/hazine-2-...tiyor-40581587

7. pazarcının %22 faiz öngörüsü gerçekleşti ya, şimdi de dolar sallamaları..!!

8. Aslında varolan trajediyi alıp atsan şu yurdum insanı üzerinden, geriye epey deli-dolu eğlenceli bir memleket kalıyor.

Ha eğlencelik tarafını da atayım ne kalıyormuş bakim desen, geriye bi pohh kalmıyor affedersin.

Hahh işte asıl trajedi orda.

Daha birbirimizi anlayamıyok ki gardaş, "makinenin dili" neyimize

Sürçü lisan, dili yeksan ettik herhal, gayri affola.

Sayfa 594/1009 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •