Sayfa 68/169 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 537 - 544 arası.

Konu: Altın vurus v

Altın vurus v

Genelde bu tarz destekler aşağı geçildiğinde, geçilen "desteğe bir PULL BACK" yapar!

Zaten "zamansal anlamda" 35 EURO hedefime ulaşma TARiHi 25 EYLÜL civarına DENK geliyor.

Yukarıda yazdığım 2 hususu göz önüne almanız dileği ile..
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Altın vurus v

POLEMiKLERI ENGELLEMEK İÇİN;
    BU GÜNKÜ KAPANIŞ ..
    31.900 EURO alt RAKAM VERMiŞİZ, KAPANIŞ 31.480 EURO OLMUŞ

YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

ViOP BAZLI KISA VADE VAZiYET..

Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    94 Krizinde 11.500 den sattığım (endeks 27 bin civarı idi) şişe camlarımı, endeks 21 bin'e geldiğinde 6.500 TL dan ( 16.40 TL dan aldığım USD $larımı- 18.40 dan satarak) "geri" aldım.

Geri alırken de (o dönemde , derinliği olan bir tahtaydı, istediğim an satarım düşüncesi hakimdi ayrıca şişe cam ve Temel Analiz rakamları da güçlüydü) KAGIT BAZLI analiz yaparak (endeksden farklı-Cok etkilenmez düşüncesi ile) aldım.

Endeks 15-16 binlere gevşedi ve şişe cam Nominal değerinin (1.000.-TL nin ) altına geriledi, ve sattığım USD$ larım 43-44 TL ye kadar çıktı.

LAZIN DEDİĞİ GiBi;
    BU BAA iYi BiR DERS OLDU!

Soru şu;
    Bu yazdıklarımdan ne anladınız??
    Ben cok sey anladim diyebilirim.
    Ama anlatmak da istemem.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. Endeks'te şelale başladığında elinde mal olmamalı, düşüş bittikten sonra geri dönüş sinyali aldığımızda ederi olabin hisse alınmalı. Ve birde stoploss çok önemli. Pull back elinde mal kalan için bir avantaj olabilir yani

94 Krizinde 11.500 den sattığım (endeks 27 bin civarı idi) şişe camlarımı, endeks 21 bin'e geldiğinde 6.500 TL dan ( 16.40 TL dan aldığım USD $larımı- 18.40 dan satarak) "geri" aldım.

Geri alırken de (o dönemde , derinliği olan bir tahtaydı, istediğim an satarım düşüncesi hakimdi ayrıca şişe cam ve Temel Analiz rakamları da güçlüydü) KAGIT BAZLI analiz yaparak (endeksden farklı-Cok etkilenmez düşüncesi ile) aldım.

Endeks 15-16 binlere gevşedi ve şişe cam Nominal değerinin (1.000.-TL nin ) altına geriledi, ve sattığım USD$ larım 43-44 TL ye kadar çıktı.

LAZIN DEDİĞİ GiBi;

Soru şu;

LAZIN DEDİĞİ GiBi;

Soru şu;
    benim anladığım endeks düşerken iyi kağıt-kötü kağıt seçmez. endeksle beraber kağıtların hepsi birden düşer ve borsadan çıkan para belki de yurtdışına kaçmak için dövize talep oluşturur. dövizde yukarı ivme oluşur.

7. Benim anladığım şu:

MECBUREN yatirimci olursunuz.
    Yatırım kapsamında değerlendirelemez

LAZIN DEDİĞİ GiBi;

Soru şu;
    "Terzi kendi söküğünü dikemez" ya da "Kelin ilacı olsa..." atasözlerinin çerçevesinde anladım.

Ancak biz sizin yorumlarınıza güveniyoruz.

Sayfa 68/169 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •