Sayfa 45/222 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 1771 madde; 353 - 360 arası.

Konu: NIBAS - Niğbaş Niğde Beton

1.  Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    Hissede açığa satış yapmak cesaret ister. Mal zaten toplu gibi. Açığa satacak grupları bir yakalarsa perişan eder 2 TL üzerinde temerrüde düşürür. Dkkat ederseniz işlemler aktiften oluyor. Yani alımlar ve satımlar kademelere yığılmak yerine birden aktif şekilde (yani alacaksa alım fiyatından satacaksa satış fiyatından aktif emir veriliyor) gerçekleştiriliyor. uzun lafın kısası seans içerisinde birden sert hareketler gözlenebilir. Kademelere girilen rakamlar düşük olduğu için geçen perşembe günü olduğu gibi 8-10 kademe gibi tek veya birkaç işlemde kaldırabilir. O yüzden açığa satış yapmak basya bir riskli. Açığa alanda satanda bu hissede aktiften işlem görüyor. Genelde açığa satanlar üst kademelere yığarlar yüzbinleri veya milyonları hisseyi satış baskısı ile düşürüler bir noktaya gelincede panikleyip satanlarınkini alıp yerine koyarlar. ama patron böyle yapmaya teşebbüs eden şöyle 1 milyona yakın açıkçı yakalasın anasından doğduğuna pişman eder bu hissede. Açığa alanlarıda sabah yemleyip öğleden sonra hisseyi aşağı basarak bu günkü gibi %4-%5 eksiden malları sattırıyor. Bu hissede benim gözlemlediğim bu.....Ha birgün bizi şaşaırtır tavan tavan gider o başka
    Yarın nolur nerden döner peki 1.20 desteğine değdi kirarmi yoksa yukarı doner

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Adamlara cuma günü kafa tuttum hadi 25 yap görelim dedim yazdım tahtaya verdiler elimize..dahada aşagıya veremezler diyorum.verirlerse başka arsayı satıp buraya bina dikeriz artık (

her kademeye verıyorlar taşıyıcılar olmazsa nasıl kazanacaklar bu tarz kagıtların pyasada yeri olmaması gerekir kumar üzerine kurulmuş

4. Gözü aşağı mı dikti dersiniz

5.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    her kademeye verıyorlar taşıyıcılar olmazsa nasıl kazanacaklar bu tarz kagıtların pyasada yeri olmaması gerekir kumar üzerine kurulmuş
    kaldırıp kaldırıp veriyorlar mı acaba

6. Birileri 5 bin 5 bin basıyor 21 kademesine bakalım ne olacak

7. bunu beklemiyordum doğrusu..
    Ey oğul, sabretmesini bil vaktinden önce çiçek açmaz..

8.  Alıntı Originally Posted by thejokersin Yazıyı Oku
    bunu beklemiyordum doğrusu..
    aynen bende bekliyordum.

Sayfa 45/222 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •