Sayfa 207/997 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by arda2727 Yazıyı Oku
    aktifte 200k tl nkolay günlük bonoda 15.09 mevduat karşılığı devam ediyor , aylık olarak fiyat almadım ama lazımsa sizin için alayım
    Yok teşekkür ederim dostum. Ben hallederim.

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    nurol yatırım bankası mk bono üçer aylık ödemeler yıllık % 17,50
    Nasıl ulaşacağız ki bu bonoya? Yani nasıl yatırım yapacağız. %17,5 çok büyük oran. Nurol yatırım hi duymadım...!!!

3.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Keçiyi yardan uçuran bir tutam ot misali bir kaç puan fark bono riskini almaya değmez.

Yatırım Tavsiyesi Değildir. Sizler daha iyisini bilirsiniz.
    Son 15 yıl içinde özel şirket Bono yatırımı yapıp parasını daha sonra geri alamayan var mı? Yani bu kadar basit olamaz diye düşünüyorum. Bono vadesi gelince ödeme yapılamayacaktır, battık denemez bu kadar kolay olmaması lazım diye düşünüyorum. Risk vardır doğrudur. Ama nekadar bir risk var mesela borsayla kıyaslarsak, risk ne seviyededir.

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Crash tum hizi ile yolda...

Syg,
    dudu bey
    kısaca borsa out dolar in mi demek istiyorsunuz yoksa pembe renkli domates mi alın mı demek

5. Şu an için mini crash sayın Dudu
    Allah beterinden saklasın

6.  Alıntı Originally Posted by puntoyel Yazıyı Oku
    Son 15 yıl içinde özel şirket Bono yatırımı yapıp parasını daha sonra geri alamayan var mı? Yani bu kadar basit olamaz diye düşünüyorum. Bono vadesi gelince ödeme yapılamayacaktır, battık denemez bu kadar kolay olmaması lazım diye düşünüyorum. Risk vardır doğrudur. Ama nekadar bir risk var mesela borsayla kıyaslarsak, risk ne seviyededir.
    Son aylarda birkaç şirkette ödeyememe sorunu oldu,
    Hallederiz filan dediler ama akibetini bilmiyorum,
    Yasal açıdan bilmem. Ama ne inkar ederim ne öderim durumu olabilir,
    Büyük şirket filan demeye gelmez, ne büyükler silindi gitti ki küçük ölçekli bankaları bile riskli bulan yoldaşlarımız az değil

7.  Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    TCMB GLP de faiz artışına giderse; durmuş piyasayı, öldürür yada bitirir... Bence bu ihtimal dışı....
    dolar artışı ne yapar sizce? Enflasyon? Ateşi düşmeyen hastaya karaciğer enzimlerine zarar verecek diye ateş düşürücü vermemek ne kadar mantıklı ise faiz aracını kullanmamakta ısrar etmekte o kadar mantıklı!! İnsanlar kendi yatırım tercihlerine göre ekonomiyi yorumlamak ister ancak para politikası buna göre yapılmaz !! Daha önce de burada çok kez yazdım dolar yüksekliğinin insanlar üzerinde harcamaları kısmak defansa çekilmek gibi sadece psikolojik etkileri ile bile ekonomiye negatif etkisi üst boyuttadır

8. bugün bir oran veriyim...burgan 250.000 14.25 92 gün eski para bağlandı...

Sayfa 207/997 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •