Originally Posted by ByKahin Sinpaş 400 Milyon TL'lik Konutu Yabancilara Satti tamam gördüm seba gacemer yine üfürmüş arasıra çıkar aynı şeyleri papağan gibi söyler.
Originally Posted by bitpire tamam gördüm seba gacemer yine üfürmüş arasıra çıkar aynı şeyleri papağan gibi söyler. Seba gecemer bayanmı... [emoji848] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by sertçetin Seba gecemer bayanmı... [emoji848] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi kadın......
Originally Posted by bitpire kadın...... Tamam ben gereğini yapıyorum. O sattığı gökdelenleri tırmalattıracağım ona.. yatırım tavsiyesi olamaz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by sertçetin Tamam ben gereğini yapıyorum. O sattığı gökdelenleri tırmalattıracağım ona.. yatırım tavsiyesi olamaz Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Hımmm .. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir. Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
Forum Rules
Yer İmleri