-
*ecb/constancio, "ücretlerin çok artmaması gelişmiş ekonomilerde önemli bir mesele"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Abd/tıllerson: K.kore, pasifik'te test yaparsa tüm opsiyonlar masada-bloomberg ht
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Tcmb: Finansal hizmetler güven endeksi eylül'de 166,0 (önceki 171,6)
-
*kuveyt petrol bakanı, "libya ve nijerya üretimleri istikrar kazandığında arz kısıntısı anlaşmasına katkı verecekler"
*venezuela petrol bakanı, "opec ve opec dışı üreticiler petrol anlaşmasının uzatılması dahil tüm seçenekleri değerlendiriyorlar"
-
*kanada'da temmuz'da otomobil hariç perakende satışlar aylık %0,2
*kanada'da temmuz'da perakende satışlar aylık %0,4
*kanada'da ağustos'ta tüketici fiyatları aylık %0,1
-
*kanada'da ağustos'ta tüketici fiyatları yıllık %1,4
*kanada'da ağustos'ta uç fiyatlar çıkarılmış tüketici fiyatları yıllık %1,4
*kanada'da ağustos'ta medyan tüketici fiyatları yıllık %1,7
*kanada'da ağustos'ta genel tüketici fiyatları yıllık %1,5
-
*venezuela petrol bakanı, "opec ve opec dışı üreticiler petrol anlaşmasının uzatılması dahil tüm seçenekleri değerlendiriyorlar"
*kuveyt petrol bakanı, "libya ve nijerya üretimleri istikrar kazandığında arz kısıntısı anlaşmasına katkı verecekler"
*rusya enerji bakanı, "arz kısıntısı anlaşmasının uzatılması konusunda bir karar almak için çok erken"
*kuveyt petrol bakanı, "arz kısıntısının uzatılması konusunda karar almak için muhtemelen gelecek toplantıya kadar bekleyeceğiz"
*rusya enerji bakanı, "petrol arz kısıntısı anlaşmasının uzatılması konusunda kararı muhtemelen ocak 2018'den önce vermeyeceğiz"
*kuveyt petrol bakanı, "nijerya, eğer üretimi günlük 1,8 milyon varile ulaşır ise üretim kısıntısı anlaşmasına katılacak"
-
*belçika'da eylül'de iş dünyası güven endeksi -3,5 (önceki -2,1)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri