Sayfa 28/500 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 217 - 224 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. avgyo bugün sadece vangd'de değil; mepet'te 1,9 milyon lot ve metro'da da 6,9 milyon lot satış yapmış.vangd üzerindeki satışlar birşekilde karşılanmış.diğerleri bu satışa ne yazık ki enazından bugün için dayanamadılar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2. Kront um Zaten 12 yolculuğu var. 5,10 alış 12 sat daha 1 ay olmadı güzel para getirdi.çok şükür Ytd yarın inşallah 22 bin kar la veda. Bu para nereye mi girecek, yarın ola hayrola

3.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    İhlas gitti Vangd oldu ,,,,, sayı arttı . 40 bin yaşasın vangd
    40bin hala duruyor mu üstad?

TURKCELL T50 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Hll55 Yazıyı Oku
    40bin hala duruyor mu üstad?

TURKCELL T50 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Duruyor üstad. Başkan hanım efendi ve bir ben kalacağım Vangd da

5. Kront 11 den 2910 adet gitti ne mi oldu? merak edenlere mepet oldu ytd

6.  Alıntı Originally Posted by yasyas1907 Yazıyı Oku
    Sanmıyorum başka bir oyun var geçen hafta 584 bin ĺot metro sattı bu hafta 250 bin lot avgyo sattı ki daha hafta yeni başladı kokusu cikar
    avgyo ile ilgili ilk satisini 500 bin lot ile 1.24-1.26 tl araligindan yapmisti yaklasik 3 ay once.daha sonra avgyo 1.24-1.30 arasi yataya sardi ve sonrasi malum fisekledi ve 4 lira uzerine cikti.galip akilli adam once az miktarda satis yapip sonra toplaya toplaya yukari cekti fiyati.vangd daki hisse satisinda da ayni sekilde 10-15 gun yatay yaptirip alttan mali toplayabildigi kadar toplar sonrada bir anda 2.50 yi gosterir ve hisse alimi yaptim haberini patlatir.sonra bir bakmissin fiyat almis basini gitmis.galip bos yere kızını mudur yapmaz.belli ki gözünü yukarılara dikmiş.eninde sonunda tarım ve gıda sirketi ile ilgili genel kurul toplanacak ve bunun haberi cok yakında düşer.

Sent from my GT-I9500 using hisse.net mobile app

7. Yağmur Öztürk hanım efendi den beklentim . Satılacak olan 1.260 Vangd hissesi ni hem aldım demesi , hemde bostan Tarım ve sampi gıda birleşmesi ile tahsisliye katılması. Gıda ya kadın elinin değdiğini kanıtlaması için. Benim yorum beni bağlar , ytd ,

8. İzlemek güzel

Sayfa 28/500 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •