Arama sonucu : 1510 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by NUTCRACKER Yazıyı Oku
    Yeni baslayanlara degil herkese umut oluyor, tebrik ediyor ve sistemin daha da detaylarini merak ediyorum.
    teşekkürler, daha önce bahsettiğim sistemin daha iyi bir versiyonunu devreye aldım. daha fazla detay konusuna girmem zor tabi
    bazı genel bilgiler vereyim.
    günlük ortalama 200 emir iletimi yapılıyor.
    tabi işlemler bölünmüş halde işliyor ama kabaca full portföyü 20 defa al-sat yapıyor gibi düşünün.
    portföy yönetimi için yazılan kodlar tüm kodların %90 ı.
    eylül ayında herhangi bir saat dilimindeki işlemlerin toplam sonucu hiç eksi olmadı.
    yani ne herhangi bir günü nede herhangi bir saati zararla kapatmadı sistem.

Alıntı Originally Posted by NUTCRACKER Yazıyı Oku
    Saka bir yana, asil isiniz olmus sizin , inanilmaz bir getiri olusmus. Bu buyuklukte portfoyu iyi degerlendirin, ne yapacaginizi dusunun. Imkansizi basarmissiniz..
    robotu zaten portföyü yönetmek için yazmıştık, bundan sonrada aynı şekilde devam edecek
    robot-sistem işleri bitti benim için artık.son haliyle oldukça robust.
    belki gelişme olarak sadece ileride yabancı borsalarda uygulamaya koyabilirim.portföy büyüdükçe işler karışık hale geliyor çünkü.
    yabancı borsalara ve farklı platformlara hazırlık olarak ideal yazılımını sadece veritabanına anlık veri yazmada kullanıyorum artık. lib.cs yada user.dll de kullanmıyorum.
    strateji, portföy yönetimi ve emir yönetimi işlemleri tamamen özel bir yazılım üzerinde koşturuyor artık.
    hangi ülke-borsa, hangi yabancı kurum, hesap açma- işlem yapma ve veri terminali seçimi konularında öneriler olursa sevinirim.
    Son düzenleme : Keçi; 23-09-2017 saat: 01:22.
    Keçiyi yardan uçuran bir tutam ottur..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •