Sayfa 654/1009 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Hoşgeldiniz..benim cezada bitti bugün..

Bilgisayarıma kavuştum..selamlar herkese..
    Hayırdır Sayın Enki? siz kim ceza almak kim? ne oldu ki?

2. Beni misakı milli sınırları ilgilendiriyor. Gerisi beni ilgilendirmiyor. Siyasi veya tarihi konuları tartışmıyorum. Bunların yeri ve zamanı değil.

Sınırımıza açık tehdit var. Tehdidi yapan İsrail. Kuklası siyonist Barzani. Ezeriz damına koyarız adamın. Milyonlarca şehit kanı var bu yurdun her karış toprağında. Öyle artistik çekmek neymiş görelim bakalım.

Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Sn.Sadece grafik duygusallığınızı anlıyorum...

Lakin İsrail öyle kafadan o bölgeye gelmedi... 1950 lerden beridir Filistin'ini hataları ile oldu...

İzah etmeme izin verin...

İsrail kendisine yurt arıyordu... Bunlara buralara davet eden Filistinliler idi.. Şöyle ki; Filistin halkının dış borcu çok yükselmişti.. Ödeyemiyor, borç içinde yüzüyorlardı..

İsrail para ile gelince Filistinliler davul ve zurna, halaylar ile karşıladılar..

İsrail'in planı şu idi; toprakları, arazileri, hane hane, ev ev, kat kat, bina bina, semt semt, mahalle mahalle, ilçe ilçe, il il, bölge bölge, en nihayetinde kendi toprakları üzerinde 1 tane filistinli kalmayana dek PARA İLE SATIN almaktı...

Aldılar da....

Filistin halkı yerlerini yukarıda saydığım gibi hane hane, ev ev, kat kat, ..... satarak gelen paralar ile mutlu olmuşlar, ve hak etmedikleri bir refah yaşamışlardır...

Ta ki; İsrail zülmü; bu hane hane, ev ev, kat kat, bina bina, semt semt, mahalle mahalle, ilçe ilçe, il il, bölge bölge, alınan yerlerden Filistin halkını ait olduğu topraklardan kovmakla başlamıştır....

Şimdi burada hanelerini, evlerini, binalarını, arazilerini, topraklarını, bölge bölge USD karşılığı olarak satark aklınız nerede idi?

Evet; Siyonist İsrail ve ABD plan yapmışlar, para ile satın almışlar? Niye sattınız o vakit... Satmıyorum bu yahudilere denilemez miydi?

Bakın SN.Grafik benim asla herhangi bir millet ile derdim yoktur... Lakin anlamadığım bir nokta var.. Siz biliyorsanız bana söyleyiniz...

Türkiye Cumhuriyeti, Filistin halkı için bu denli sesini yüksek tondan verirken, Filistin halkının zenginleri nereye yatırım yaparlar? Nereye, nerelere fabrika kurarlar? Ya da Türkiye'ye bu Filistin Halkının 1 TL yatırımı var mıdır? Var da ben mi bilmiyorum?

Bakın size söyleyeyim...

Filistin Halkının tüm serveti, zenginleri hepsi İNGİLTERE'de dir...

Azıcık rasyonalite, azıcık akıl... Azıcık düşünce...

Bende buna karşı isterim ki; zengin Filistin liler Niğde ye gelsin, Kırşehir'e gelsin, Muş'a gelsin, bir ayakkabı fabrikası, bir lastik fabrikası bir kumaş fabrikası kursun...

İnanın yok...

Allah aşkına; Filistin halkı arap olmasına rağmen bir tane Müslüman Zengin Arap ülkesinden ses var mı?

Ayıptır, yazıktır, günahtır bu Aziz Mağrur Türk milletin sağduyusuna, hoşgörüsüne... Bu kadar kullanılamaz..

Kalın sağlıcakla....

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Hayırdır Sayın Enki? siz kim ceza almak kim? ne oldu ki?
    Yok yok benimki espriydi sn. Watcher..şehir dışındaydım..işlerim vardı..cep telefonuylada pek giremedim açıkçası..şimdi evdeyim..selamlar..

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Beni misakı milli sınırları ilgilendiriyor. Gerisi beni ilgilendirmiyor. Siyasi veya tarihi konuları tartışmıyorum. Bunların yeri ve zamanı değil.

Sınırımıza açık tehdit var. Tehdidi yapan İsrail. Kuklası siyonist Barzani. Ezeriz damına koyarız adamın. Milyonlarca şehit kanı var bu yurdun her karış toprağında. Öyle artistik çekmek neymiş görelim bakalım.
    Kaç senedir K.Irağa giremedin..en son 2007'de girebilirsin dediler, girdin..çık dediler çıktın..walla siz artistik çekiyorsunuz gibi geldi bana..

5.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Beni misakı milli sınırları ilgilendiriyor. Gerisi beni ilgilendirmiyor. Siyasi veya tarihi konuları tartışmıyorum. Bunların yeri ve zamanı değil.

Sn.Grafik, "Misak-ı Milli" ve "Aziz Şehitlerimiz" konusunda kesinlikle hem fikiriz..

Herkese Saygılar....

6. FETÖ sağolsun, her köşeyi baltalayıp devleti işlemez hale getirmişti.

Şimdi kısmen FETÖ temizlendi. Devlet azıcık işler hale geldi. O yüzden sınır bütünlüğüne ait karar alınırken HDP hariç bütün partiler destek veriyor.

Neyse herkesin görüşü kendini bağlar. Ben böyle düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Kaç senedir K.Irağa giremedin..en son 2007'de gir dediler, girdin..çık dediler çıktın..walla siz artistik çekiyorsunuz gibi geldi bana..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Haber şöyle:

"Hain saldırı bu sabah Irak sınırındaki 2 bin 867 rakımlı Tekeli Üs bölgesine yönelik düzenlendi. Irak topraklarındaki Hakurk bölgesinden, modüler üs bölgesi çalışmaların yapıldığı yere doçka uçaksavarı, havan ve roketlerle ateş açıldı. Açılan ateş sonucu 1 asker ile 1 sivil şehit oldu 2 asker yaralandı. "

http://www.hurriyet.com.tr/son-dakik...r-var-40588060

Hala bizim tezkere alıp girmeyi düşündüğümüz bölgeden bizim askerimize saldırıp, şehit ediyorlar..

Biz tezkere bekliyoruz galiba...

Uluslararası anlaşmalar bile böyle durumlarda (takip hakkı mı neydi?) o ülkeye girme hakkı vermekte diye biliyorum.

Ama bizimkiler hastaneye yaralı taşıyorlar.

Aynı durumda İsrail nasıl hareket ederdi acaba diye düşünmeden edemiyor insan...

Bizde bir şeyler eksik ama...Nedir bilmiyorum.

Ya da birilerine borcumuz var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Göreceksiniz meclisten tezkere çıksın...

Gene giremeyecekler Kuzey Irak'a...

ABD var. Batılı bir çok ülkenin desteği var.

Hatta Rusya var.

Tehdit gibi ellerinde sallayacaklar tezkereyi...

Korkan olursa.

Sayfa 654/1009 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •