Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 493/1014 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593993 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 3,937 - 3,944 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Kadife kaleden .nerden bakicam izmirin bikac yeri haric diger yerlerinde pislikten gece kondudan gecilmiyor.suriyeli cenneti mubarek
    .3,5 saat istanbul -izmir otoyolu kurtarmaz bizi izmire yakisir sehir planlamsi alt yapi sistemi elit kesimi cekecek konut projeleri parklar vs.vs lazım izmir 3. Buyuksehir gibi gozukuyormu allaskina ...
    Bugun baslansa izmiri bir istanbul yapmak 10 sene surer daha çok yolu var izmirin..
    İzmirde suriyeli ve göçmen boldur. Zira avrupaya buradan geçilir. Sorun bu insanlar buraya gelirken kimsenin hemşerim ne işin var diye sormamasıdır
    Ben elit kesimi istemiyorum zira bize pahalılık dışında birşey katmıyorlar.hafta sonu istanbul izmir uçak biletlerinden görebilirsiniz.
    Kadifekalenin diğer tarafı zaman içinde yıkılarak ağaçlandırıldı. Ancak o bile yıllar aldı. Hukuk süreçleri zaman alıyor. Kentsel dönüşüm şehirde başarıyla uygulanmıyor. Beğenmiyorum.
    Belediye çalışıyor mu derseniz olabildiğince iş yapıyor. Ama onunda önünde engeller var.
    Belediye başkanının konuşmalarına bakarsanız yeter. " AK Parti Grubu’na seslenen Başkan Kocaoğlu, “Hepimiz bu kente hizmet ediyoruz. AK Parti Grubu olarak kentin hükümetten beklediği izinlerden birini koparın; elinizi öpeyim” diye konuştu"
    Mesela ben şehrin havalimanına bağlanan metrosunu severim şehir merkezindeki kültürparkın yeşilliğini.
    İstanbula benzemeye gelince Allah korusun inşallah benzemeyiz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,059
     Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    hiç dikkatiniz çekiyormu projelerde şimdi al 2019 da ödemeye başla şimdi al istediğinde öde

nidapark kayaşehir ne zaman oldu başlayalı deli gibi reklamlar dönüyor...

Parası olan adamın ne işi var kayaşehirde bunlar ben markayım nereye yaparsam satarım kafasında gittiler şimdide ellerinde patladı.
    piyasada hiç nakit yok, ister merkez olsun ister istanbul dedikleri şehir dışı ciddi bir durgunluk var ...daha öncede dediğim gibi emlakçılarla konuşurken hepsi ne zaman tapuya gittiğimizi unuttuk demişlerdi...

gayrimenkuldeki uçuk fiyatlar en kısa zamanda uygun seviyelere gelir inş..
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

3. 'TOKİ' adıyla milyonluk vurgun: Site bile kurmuşlar..
    http://www.patronlardunyasi.com/habe...muslar-/196259

4. Değerli Arkadaşlar,özellikle İstanbul merkez olmak üzere satılmayan konutlar için 2019 da geri ödemeleri başlamak üzere bir kampanya başlatıldı,acaba bunlar arasında fiyat kazanç oranı iyidir diyebileceğiniz bir proje var mı? teşekkür ederim.

5. https://www.sahibinden.com/ilan/emla...69427507/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...65633056/detay

47 m2 net kısa (5) katlılarda aynı daireden 16 ay önce 178,000 TL ye aldım. Kira getirisi 850 TL.

Bana göre şimdiki ederi maksimum maksimum 200 K üzeri balon dur şişme yapmış

6. Durgunluk var resessyon var, en son tapuya ne zaman gittiklerini unutmuşlar vs vs iyi tamam anladık lakin peki turkiye tarihinin en yuksek adetli konut satışlarını kim yapiyor? Tapu resmi kayıtlarındaki Kim alıyor kim satıyor 1.2 milyon adet konutu yılda????

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    nereden baslasam nerede bitirsem

ABD de kadinlar erkeklerden kopeklerde cocuklardan daha degerli

inanmiyorsan gel kendin gor

evler buyuk icinde kimse yok arabalar cok buyuk ucuz hatta bedava ama sag koltuk hep bos

dunyanin en uzun sahilleri ama kopekbaligindan denize giremiyorsun

Dunyanin en ucuz eti ama gercek degil

Dunyada en cok ve en cesitli lokantalar ama ne sunum nede sunanlar zevk vermiyor

Dunyanin en cok baligi tutulur ama baliklar lezzetli degil

Heryere yol var park yerleri bedava ama gidecek yer yok

Para kazanmak cok kolay ama harcamak icin senede 2 hafta veriyorlar yetmiyor

Insanlar cok ozgur ama cok cirkinler

Komsuluk yok gibi bir sey. Komsuluktan anladiklari sey uzaktan hayy demek bahceden bahceye

Herkes kitap okuyor ama okunan kitaplarin %99 u roman. hastalik derecesinde cok kitap okuyorlar ama bos kitap bunlar yalnizca hayal gucunu artiriyor. Bilgi yok kendini gelistirmek yok cok siglar.

24 yildir bu tuhaf ulkedeyim gel yer degistirelim valla billa
    Bunlar psikolojik sebepler reel sebepler değil, belli ki seni toprak çekiyor artık.
    Dediklerinde dogruluk payı olanlar da var olmayanlarda var bunlar hakkinda detaya girmeyeceğim.
    Sadece sunu soyleyeyim amerikaya maaş odaklı düşünerek gitmeyin. Oralarda maaşlı çalışip cok mutlu olan adam görmedim. Abd hala eşitlikçi fırsatlar ulkesi. Gidecekseniz serbest müteşebbis olun kendi işinizi kurun. İşler yolunda giderse hem mutlu olursunuz hem guzel kazanırsınız hem de yemeye vaktiniz olur. Maaşlı iş sizi bu arkadaşın psikolojisine sokar. Halbuki tikir tıkır çalışan bir tezgahı olsa üç ayda bir ay turkiye ye gelse takılsa bu problemlerin hiçbirini yaşamayacak.

8. Dolandırıcı SMS lerine bir örnek. az once geldi. Tanıdıklarınızı uyarın.

300 TL DEGERINDE BIM HEDIYE CEKI KAZANDINIZ,24 SAAT ICINDE MUSTERI HIZMETLERINI ARAYINIZ, 08882984748 iptal icin http://y.mesaj.tech/cxfQ+xRf B279

Sayfa 493/1014 İlkİlk ... 393443483491492493494495503543593993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •