Artan

74,80 10 13:55
22,22 10 13:55
159,70 9.99 15:25
14.980,00 9.99 15:25
356,25 9.95 13:55
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 15:25
3,30 -8.84 15:25
28,28 -8.66 15:25
90,35 -8.27 15:25
539.997,50 -7.71 13:55
Azalan Hisseler

İşlem

10.561.177.427,25 15:25
7.326.990.433,75 15:25
7.033.470.150,80 15:25
6.416.941.261,04 15:25
6.220.277.947,94 15:25
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5090 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by KOSA Yazıyı Oku
    Bazı firmalar yan haklar sebebiyle maaşları düşük verebiliyor.
    Önemli olan emeklikte elinize geçecek ücret. Yan haklar emeklilikte elinize geçecek ücreti etkiliyorsa derhal vazgeçilmeli...
    Yan haklar ucret dusuklugu nedeni ile SGK primlerinin daha dusuk seviyeden odenmesine neden olur.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yan haklar ucret dusuklugu nedeni ile SGK primlerinin daha dusuk seviyeden odenmesine neden olur.
    Syg,
    Emeklilik 62 yaş bana pek mümkün gelmiyor. SGK'nın derdi yüksek prim verenlerle düşük prim verenleri fonlamak emekli maaşları ne kadar ödenen primle orantılı tartışma konusudur. devlet verdim seyyanen zam diyor iş bitiyor.
    Zaten bu forumu takip nedenimiz bu devlet emekli olunca doğru düzgün para vermeyecek işveren 50'yi gördükten sonra ilk fırsatta kapının yolunu gösterecek bari kapıdan biz çıkalım diyoruz.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Emeklilik 62 yaş bana pek mümkün gelmiyor. SGK'nın derdi yüksek prim verenlerle düşük prim verenleri fonlamak emekli maaşları ne kadar ödenen primle orantılı tartışma konusudur. devlet verdim seyyanen zam diyor iş bitiyor.
    Zaten bu forumu takip nedenimiz bu devlet emekli olunca doğru düzgün para vermeyecek işveren 50'yi gördükten sonra ilk fırsatta kapının yolunu gösterecek bari kapıdan biz çıkalım diyoruz.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben de son 10 yili istege bagli olarak disaridan ve en dusukten odedim cunku devletin bana odedigim prime gore yuksek maas verecegine hic inanmadim.
    Esimin babasi banka muduru iken super emeklilik diye bir sey cikartmislar, bir defalik yuksek prim odeyen, ki bu adamcagiz o zaman odedigi prim ile 3-4 taksi plakasi alabiliyormus, yuksek emekli maasi alacak demisler.
    Emekli olduktan sonra bir kac ay yuksek maasi almis ancak sonra anayasa mahkemesi bu isi iptal etmis. Ne odedigi parayi iade etmisler ne de yuksek maas odemeye devam etmisler.
    Dusuk maaslara daha yuksek yuksek maaslara daha dusuk zam orani ile aradaki farki kapatmislar.

Kissadan hisse: Siz siz olun, okuyun ogrenin, kendi birikimlerinizi kendiniz yonetin, devletin tuzaklarina dusmeyin.

Syg,

4. Oooof of zarara bak

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Esimin babasi banka muduru iken super emeklilik diye bir sey cikartmislar, bir defalik yuksek prim odeyen, ki bu adamcagiz o zaman odedigi prim ile 3-4 taksi plakasi alabiliyormus, yuksek emekli maasi alacak demisler.
    Emekli olduktan sonra bir kac ay yuksek maasi almis ancak sonra anayasa mahkemesi bu isi iptal etmis. Ne odedigi parayi iade etmisler ne de yuksek maas odemeye devam etmisler.
    Dusuk maaslara daha yuksek yuksek maaslara daha dusuk zam orani ile aradaki farki kapatmislar.

Kissadan hisse: Siz siz olun, okuyun ogrenin, kendi birikimlerinizi kendiniz yonetin, devletin tuzaklarina dusmeyin.

Syg,
    Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben de son 10 yili istege bagli olarak disaridan ve en dusukten odedim cunku devletin bana odedigim prime gore yuksek maas verecegine hic inanmadim.

Syg,
    Özel sektör tuzağı baldan tatlıdır diyorsun yani

aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    Kendinize en az 4-5 hisse secin.
    Sahibi kim?
    Temettu veriyor mu?
    Kriterlerinden gecsin.
    Sonra aylik gelirinizin en az %10 u ile her ay ucuz pahali demeden bu hisselerden 20 sene boyunca biriktirin.
    Kriz durumlarinda ise olanaklari zorlayarak gelirinizin %20-30'u ile hisse alin.
    20 sene boyunca aldiginiz temettuleri de yeni hisse aliminda kullanin.
    Syg,

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •