Sayfa 117/377 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon
Arama sonucu : 3014 madde; 929 - 936 arası.

Konu: SAYAS - SAY Yenilenebilir Enerji Ekipmanları San. ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by duayen_borsacı Yazıyı Oku
    İki tane ihracat bağlantısı haberinin geldiği bir haftayı 1.65'den açıp 1.55'den kapattık. Üstelik kağıt tüm zamanların en dip seviyelerine yakın olmasına rağmen bu oluyor. Gerçekten borsada eşine az rastlanır bir kağıt
    İşin diğer bir ilginç tarafıda kağıdı toplayanda yok.. Sanki tahta kapanacak, şirket iflasını açıklamış gibi[emoji34]

KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu

VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)

Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.

25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
    "Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.

Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.

**ÖNEMLİ

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/630751

Toyota'dan iş almış. Artık 1.50'ye kadar düşer bu haberden sonra

4.  Alıntı Originally Posted by duayen_borsacı Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/630751

Toyota'dan iş almış. Artık 1.50'ye kadar düşer bu haberden sonra
    1.50'ye kadar düşerse cepten yiyecektir. Daha da düşüreceklerini sanmıyorum.. siyasi olaylar müsade eder, endekste olağanüstü bir olumsuzluk yaşanmaz ise buradan dönüş işareti vermeli..

5.  Alıntı Originally Posted by pardesse_prens Yazıyı Oku
    1.50'ye kadar düşerse cepten yiyecektir. Daha da düşüreceklerini sanmıyorum.. siyasi olaylar müsade eder, endekste olağanüstü bir olumsuzluk yaşanmaz ise buradan dönüş işareti vermeli..
    Gerçekten bir pislik dönüyor bu tahtada şirket yeni iş aldım diyor tahta %2.5 eksi açıyor.

6. 1.52 ye 30000 koydu birisi

7. Zurnanın zırt dediği yerdeyiz [emoji34]

8. Zurnanın zırt dediği yer derken sahada inermi aşağıya

Sayfa 117/377 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •