Sayfa 661/1009 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 5,281 - 5,288 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Şimdi altın toplama işi akıllıca, ama talep gelir mi göreceğiz.

Kırılgan beşlinin içinde olan ülkemizin dövize ihtiyacı bolca var bu FED'in bilanço küçültme işi en çok bizi etkileyecek, halktan altın toplama ise bunlara ödeyeceğimiz dolar cinsinden olan faizleri ve ülkeden çıkmak isteyenlerin anaparalarını karşılayacak.

Sıcak para çıkışından ülke en az şekilde etkilenecek, seçimlere kadar idare etsin yeter.
    Daha önceki sayfalarda yazdım,kanal 7 nin internet sitesindeki haber yorumlarına bakılırsa ancak 100gr toplanırdüşünce mantıklı,ancak oy vermekle yastığın altındaki sıcak altını vermek aynı değil....

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bu arada MigrosJet inanılmaz pahalı. Denemek için eşdeğer eşyaları benzer malları MigrosJet, A101, BİM den aldım. Eve yakın oldukları için. 5 er parça mal aldım aynı kalite aynı mal. CarrefourExpress yakınımda olmadığı için mukayese edemedim.

A101 ve BİM yaklaşık olarak MigrosJet ten %25 kadar daha ucuz. Bu sonuca vardım.

MigrosJet şayet Yüksek kiralı mağaza tutuyorsa bana hiçbir faydası yok tüketici olarak. Ben ödediğim paraya bakarım. Gitsin ucuz kiralı mağaza tutsun.

Sizin görüşünüz nedir tüketici olarak? Yorum lütfen. Acaba ben mi hatalı hesap kitap yaptım?
    Ben her ikisinden de alışveriş ediyorum. Markalı ürünlerde daha ucuz gördüm mü alırım. Private label anılan ürünlerde ise üreticiye bakar eğer düzgün firma ise alırım. Bakliyat ürünlerinde en son baktığımda bim bariz daha ucuzdu.
    Son noktada bakış açım kendi personeline olan tuttumudur. Bu konuda Migros'un bir adım önde olduğunu düşünüyorum.
    https://www.google.com.tr/amp/www.so...k-1659759/amp/

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Bende de reno clio III var 2007 ama 63bin km de gecen izinde triger degistirdim bi 10 sene daha binilir hehe...
    onceki de skoda favorit idi 1993-2006 surmustim 95bin km de benden sonra da 100bin daha surup satmislar..

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Sn moruk...
    Bir ay önce periyodik muayeneye götürdüm.
    Teknisyen "müthiş kondisyonda bir araba " dedi
    Yaşlandı diye at.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Bu yaz izinde urla da migros jet kullandim, sezon sonu plaj terlik oldukca uygun fiyata aldim 8 lira idi,.
    esim biraz nektarin aldi galiba kilosu 16 lira idi, bende bi bira aldim 8-9 lira idi sanirim...

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Bu arada MigrosJet inanılmaz pahalı. Denemek için eşdeğer eşyaları benzer malları MigrosJet, A101, BİM den aldım. Eve yakın oldukları için. 5 er parça mal aldım aynı kalite aynı mal. CarrefourExpress yakınımda olmadığı için mukayese edemedim.

A101 ve BİM yaklaşık olarak MigrosJet ten %25 kadar daha ucuz. Bu sonuca vardım.

MigrosJet şayet Yüksek kiralı mağaza tutuyorsa bana hiçbir faydası yok tüketici olarak. Ben ödediğim paraya bakarım. Gitsin ucuz kiralı mağaza tutsun.

Sizin görüşünüz nedir tüketici olarak? Yorum lütfen. Acaba ben mi hatalı hesap kitap yaptım?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bugün Kürt referandum günü...

Biraz heyecan yapar gibi olabilir piyasalar.

Ama ciddiye alınacak bir durum yok bizimkilere bakacak olursan.

Zaten bayrağı ile, yöneticisi ile AKP nin devlet ve devlet adamı muamelesi yaptığı bir bölge için "zamanlama" (!) temelinde yaygara yapıyoruz.

Yaptıklarım yüzüne dizine vursun lafları.

İran kadar bile ciddi adım atmıyoruz.

Bugün Habur'u tek taraflı (!) kapatmışız.

Buradan gidenlere açık oradan geleceklere kapalı.

Komedi..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    BİST VİOP 600 puan eksi açtı...

Heyecan yapar gibi yapıyorlar...

8. 5 Saatlik grafikte güzel bir TOBO daha var...

Not:Yatırım batırım tavsiyesi değildir...
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Sayfa 661/1009 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •