Sayfa 122/157 İlkİlk ... 2272112120121122123124132 ... SonSon
Arama sonucu : 1249 madde; 969 - 976 arası.

Konu: Uzun Vadeli Yatırım

çok meşakkatli ve stresli bir yolculuk, paylaşımlar için teşekkürler. ben hala psikoloji direğinin bist 100 değilde diğer hisselerdeki tepkilerini öğrenmeye çalışıyorum tabiki kodla değil daha çok çok yeniyim ve bu konuda kendimi çok geç kalmış hissediyorum. tekrar başarılar ve kolaylıklar
    kimse yazdıklarıma aldırmasın hiç bir mantıkı yok
    yatırım tavsiyesi değildir olmasıda beklenemez

2. borsa ile ilgileniyorsanız sırf bakış açınızı ufkunuzu geliştirmek için borsa ile ilgili tüm kıtapları okumaya calısın.

İşinize yramayacağını düşündüğünüz bir trader kıtabından bıle bir çok şeyi öğrenebilirsiniz.

Ben algoritmik trade işinde bu iş ile ilgili yazılmış ünlü kitapları 2016 sonunda okudum.

Adamlar benim yaşadıgım herşeyi resmen yasamıs ve kıtaplarında yazmış.

kıtabı okurken hayretler içinde kaldım resmen kendımı gördüm bende unu yapmıstım bende sıstem dısına cıkmıstım dedım.

Kitapta benim anlattggım herseyı anlatmıslar şaştım kaldım.

Ulen dedım su kıtabı keske su ıse gırmeden once okusaydım dedım.

Yani kıtap okumanız yararlı arkadaslar yine uvy cı ol ama ufkunuz genişler bilgi çok degerlı gunumuzde parayla satıldıgınıda bır cok kez gormektesınız. O yuzden bılgı en degerlı hazınenız.

TÜm bunların haricinde çevremdeki arkadaslarım olsun gerekse bazan hisse net arkadaşları olsun.

3-4 yıldı algoritma işinden bir cacık elde edemediğin gibi birde zarardasın hala bırak olm bu işi borsa sana göre değil diyorlar.

hisse nettekılerde bilancolara ve hisseye dön algoritmi işi gitmiyor bak hala zarardasın diyorlar.

Fakat bilmedikleri şey ben kendi kendimi kandırmıyorum veya ikna etmiyorum. Zararları ben yaptım algoritma değil algoritmalar bu sure zarfında kar ürettiler ben ise sürekli o algoritmada olmadı buna geç bu algoritma olmadı suna geç buda olmadı manuel dene.

filan gibi şeylerler paraları 3 senede toplmda 30 günde kaybettim bu 30 gunun 4 tanesı ve en büyük olan GAP seçim ingilterenin ab den cıkması darbe günü geriye kalan 26 gun manuel trade ile ettiğim zarar. sistemin 6 ayda topladıgı karı seçim gunu maneul mudahleyle geri verim.

Geçmişte yarattıgım sıstemlerı gelecekte görebiliyorsun ne ürettiğini

Söyle bir dönüp arkama baktım neler bırakmısım ne kalmıs geriye diye. geçmişte yarattıgım tum sıstemler karda.

Fakat bunu dısardakı adama anlatmazsın. adam senden hemen 1 2 senede muthıs karda olmanı bekler 1 2 senede kar edemezsen tamam o iş olmuyordur basına ne geldıgı ne oldugunu bu ısın tecrübesi öyle daldan atlama olmayayacağı bır acemılık yetısme donemı cıraktık donemı oldugunu anlatamazsın. Anlatsanda anlamlandıramazlar cunku nasıl birşey oldugu hakkında en ufak fikirleri yok.

çevrenizde sizdede cok oluyordur;

-UVYCİ MEHMET 3 senedır hısse bırıktırıon ne elde ettin
    -fazla birşey yok.
    -EE olm diom ben sana gırme borsaya diye
    -Kardesım bu ole kısa vadelı degıl UVY adı ustunde uzun vadelı bır ıs hemen borsadan para kazanamazsın.
    -ee kardesım ozman nıe gırdın bak bızım halıl abı vardı evını arabasını borsaya yatırdı battı gıttı.
    -İyide benimle alakası ne onun.
    -EE işte olm oda borsaya girmişti BATMIŞTIIIIII!!!! sende 3 senedir birşey elde edememişsin gidişin kötü demekki batacan gel yol yakınken don sen bu sevdadan :D

------ Bu arkadaşlara borsanın nasıl bır yer oldugunu anlatamazsın ney e gore deger kazanılıp kaybettıgını borsada batmanın aslında cok zor oldugunu anlatmazsın borsada hemen vurgun yapılmadıgını da anlatmazsın.

Aynı sey algoritmık trade içinde geçerli

BÖYLE DİYENLERE SOYLE CEVAP VERECEKSINIZ.

"ANLATILMAZ YAŞANIR"
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

3.  Alıntı Originally Posted by adgur Yazıyı Oku
    çok meşakkatli ve stresli bir yolculuk, paylaşımlar için teşekkürler. ben hala psikoloji direğinin bist 100 değilde diğer hisselerdeki tepkilerini öğrenmeye çalışıyorum tabiki kodla değil daha çok çok yeniyim ve bu konuda kendimi çok geç kalmış hissediyorum. tekrar başarılar ve kolaylıklar
    varmı elınızde program. yoksa ben size göstereyim oradan acın bedava finnetin

çok meşakkatli ve stresli bir yolculuk için cevabım
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..

şu an yok, fastweb aldım o da 10 gündür sadece dupont başlığı çalışıyor mail attım bu akşam ama bir şey çıkarmı bilmiyorum

5.  Alıntı Originally Posted by adgur Yazıyı Oku
    şu an yok, fastweb aldım o da 10 gündür sadece dupont başlığı çalışıyor mail attım bu akşam ama bir şey çıkarmı bilmiyorum
    teamviever varsa baglanıp bakayım teknık analız programınıda gostereyım kurcalayın

fazla iyi niyete insanlarımız pek alısık değil bu arada belkide içinizden alhalla bana niye bu kadar yardım edıyor bir cıkarımı var diyor olabilirsiniz ben istekli insanları severım. yardım etmek ısterım.
    cok kısıde bılır hısse netten benim kişiliğimi

tabi bu herkese yardım ederım anlamı dogurmasın. hisse nette eskıyımdır benı cogu ınsan tanır ne borfının nede fast webın nede baska bırseyın ortagı fılan degılım.

hisse net cok geniş ve geçmişi olan bir site eskılerı kımın ne oldugunu ne ıs yaptıgını bılır. yani benim herhangibirinden veya programdan bır etkılesımım bır cıkarım yok olsaydı cokdan hısse nette hortlardı bu olay.

o yüzden içiniz rahat olsun benımle ılgılı aklınızda şüpheniz varsa veya diğer okuyucaların ıcınde şüphe varsa.

saf temiz iyi niyetli anadolu cocuguyum desem yeri.

özel mesaj gönderdim üstad..

erhan kendini çok iyi tarif etmiş.
    geçen senelerde de az çok kazanıyor sanıyordum, üzüldüm. neyse ki bu seneyi çok iyi geçiriyor, inşallah böyle devam eder.

8.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    erhan kendini çok iyi tarif etmiş.
    geçen senelerde de az çok kazanıyor sanıyordum, üzüldüm. neyse ki bu seneyi çok iyi geçiriyor, inşallah böyle devam eder.
    saol abi geçen senede iyiydi darbe ile darbelendim :D dehset para kaybettık abı o sıralar sıstemcı sayfasına yazmıstım hatta.

manuele kaldım fılan demıstım. darbe gunu ve sonrasında en berabat gunlerımdı.

neysekı yenı sıstemde manuele fılan dadanmadan devam edıyoruz zaten cok hızlı calısıtıgı ıcın sert hareketlerı hızlı revers yapıyor o yuzden gap vb cok dert olmuyor ayrıca gap korumasıda var. o problemıde ortadan kaldırdık ;)

kendi kendimi övdüm ama bunu dogruladıgın ıcınde teşekkür ederim abi saolasın ;)

Sayfa 122/157 İlkİlk ... 2272112120121122123124132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •