sen en önemli maddeyi pas geç,diğerlerine imza at hahahaaa beni pas geçtikten sonra imzalasan ne olur imzalamasan ne olur,oynamıyom ben,küstüm al misketlerini ver misketlerimi![]()
sen en önemli maddeyi pas geç,diğerlerine imza at hahahaaa beni pas geçtikten sonra imzalasan ne olur imzalamasan ne olur,oynamıyom ben,küstüm al misketlerini ver misketlerimi![]()
Hamdım Piştim Yandım
tepkı devam edebilir lakın ben buralarda long acmayı rısklı bulmaktayım yınede.
Nutcracker yapma dostum. tepeden kıtlemısler sana 1 longu :D
ben daha orta vade takılacam ya zırt bırt ıslem acmazsam ne oluyormus merak edıom
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Rosanse tatilde
Şef alım satima devam ediyor
Bengü ile yeni katılan arkadaş stabil longcu
Reis ben Erhan ve nutcracker malum
Diğerleri ne yapıyor
Ses soluk yok
Mesela mert45 ve tek![]()
aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
Bir kere öncelikle şunu belirtmek isterim
Herkes alım satimlarda olabildiğince dürüst ve anlık yazıyor
Ve bu da sonucu objektif olarak yorumlamamizi sağlıyor
Artı gördüğüm kadarıyla hemen herkes sanal manal dinlemeyip işi ciddiye alarak devam ediyor hatta rosanse buraya gerçek pozlarindan daha çok önem veriyor![]()
Sanırım bir tek reisle ben real dekini aynen yansitiyoruz
Bu böyle devam ederse
Hem para yönetimi hem de reisin dediği gibi sistemine sıkıya sahip çıkmak , sabirsizligi yenmek ve bir nevi makine duyarsızlığı içerisinde işlem yapabilme açısından yani kendi kendimizi terbiye etmek açısından güzel bir tecrübe edinmiş olacağız
Özetle
HERKESE buraya verdiği önem ve dürüst paylaşımlarından ötürü TEŞEKKÜR EDERİM
O zaman dansssss![]()
tepkinin boyutunu iyi hesap etmek lazım,bir terse düştünmü doğruyu bulana kadar adamlar oylum oylum selviboylum yapıyorlar
birde burada yazdığınız poz.lar sizi etkiliyorsa o daha da vahim
şimdi masada olmadığım için rahat rahat yazarım,düşsede farketmiyor cıksada farketmiyor
tepkinin boyutu 131.700 seviyesine kadar olur mu acaba
Hamdım Piştim Yandım
Madem öyle düşünüyordun neden kapadin pozunu o zaman
Olabilir tabi yaklaşık 45-50 ortalama bölgesine denk geliyor
Olur mu ? Neden olmasın ki
Olmaz mı ? Neden olsun ki
Yaaaaa
Ne bilimsel cevapladim di mi
İsterseniz verin mail adresinizi , size günlük bülten yollayalim sıcak bişi içerken okursunuz
Her gün " neden olsun ve de neden olmasın" konulu bultenimiz alanında uzman teknik ekibimiz tarafından hazırlanıyor![]()
Yer İmleri