Sayfa 191/199 İlkİlk ... 91141181189190191192193 ... SonSon
Arama sonucu : 1587 madde; 1,521 - 1,528 arası.

Konu: USAS - Usaş yatırımlar Holding

1. Aklına gelse zaten lüzümsüz yerlerle değil spk yazarsın..

2.  Alıntı Originally Posted by goldmen Yazıyı Oku
    Aklına gelse zaten lüzümsüz yerlerle değil spk yazarsın..
    Benim yazdığım yer forum. Bu lüzumsuzluk sa.
    . Siz ikikere hem foruma yazmakla hemde boş içeriksiz yazmakla lüzumsuzluk yapmış olmuyormusunuz.ytd

3.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Goldmen, ne yazalım spk'ya. Rica ediyoruz şu Rıza'nin işini oncelikle halledin kendisi çok iyi adamdır veya biz çok madur olduk mu. Yada Lütfen şu ihraç belgesini onaylayin ve ivedi gönderin. Yada valla bak seni şikayet ederiz mi. Sayi spk yı bu konuda kime şikayet ederiz ki. Bizim bu yapacağımız iş. Hastanenin acil kismina gidip, "doktor bey benim işim çok acil" demek gibi birsey olmaz mı. Spk bize, kardeşim sıra ya aldım sırasıyla inceleyip değerlendiriyorum .veya eksik evrak var talep ettik derse kime ne deriz Goldmen. Goldmen iyiki varsın, sen olmadan böyle değerli bilgiler aklımıza gelmeyecek. Ytd
    Spk geciktirmiyor,bunlar geciktiriyor,varmı ispatı ??

4.  Alıntı Originally Posted by Meritci Yazıyı Oku
    Spk geciktirmiyor,bunlar geciktiriyor,varmı ispatı ??
    Sayın Meritci, bende sizinle aynı fikirdeyim. Çünkü, geçen sene aynı işlem on günde bitmişti. Spk gelen müracaatı sırası ile inceler kararını bildirir. Kasıtlı eksik evrak , geç müracaat olursa spk ne yapsın. Birileri beklentiye mal yediriyorl,birileride yukarıdan açığa satıp aşağıdan yerine koyup para kazanıyorlar. Bizde geçmişteki gibi hayal kurup, taşımacılık yapıyoruz. Ytd.

5. Onay vermişsin
    Gk yapılmış tescil olmuş.ayrılma hk kullanılmadığı için spk verdiği onayda hiç değişiklik YÖK.
    Geçen pazartesi başvuruyor spk halen bekletiyor..

6.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Sayın insidon. Ben üstad değilim. Ben marabayim. Benim maraba olarak fikrim. 0.55 desteğinden döndü. Ilk hedef 0.63. Şartlar uygun olursa bir kez daha 0.65.der ve Bence usaş burada hayatına The end Eder. Bu masalda burda biter. Ytd.

10 numara, 5 yildiz....

Alıntı Originally Posted by goldmen Yazıyı Oku
    SPK sürec çok uzadı..hep beraber yazarsak belki süreci hızlandırabiliriz..
    akiş ile safın birleşmesi çağrı bittikten 2 gün sonra oldu.bunlar beceriksiz

8.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    akiş ile safın birleşmesi çağrı bittikten 2 gün sonra oldu.bunlar beceriksiz
    Sen öyle san. Adamlar bu işin piri. Adamların spk ayrılmış kaç üst düzey yöntemde adamları olduğunu biliyormusun. Spk dan onay gelmedi işin hikaye kısmı. Asıl gerçek beklentiye mal Çakmak. Süreç ne kadar uzarsa alıcı o kadar çoğalır. Ytd

Sayfa 191/199 İlkİlk ... 91141181189190191192193 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •