Sayfa 23/1006 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Vob 24

1. Dünün süprizlerinden biri de buydu ;

------------------

Dağıtılmayan kurum karlarına, bu karları üzerinden %1 vergi getiriliyor

Şirketlerin elde ettikleri karlardan ortaklarına dağıtmadıkları kısım için hali hazırda gelir vergisi kesinti yapılmamaktadır. Yapılan düzenleme ile sermayeye eklenen kar payları hariç, dağıtılmayan karlardan % 1 oranında gelir vergisi stopajı yapılması öngörülüyor.

------------------------------

önümüzdeki dönemde çok fazla bedelsiz ve bedelli karışık sermaye artırımı gelecektir..

firmalar dağıtılmayna karları sermayeye ekleyip durumu fırsata çevireceklerini beklemek yanlış olmaz..

2. 900TL olan otomobil vergim bu 1250 lira'ya çıkıyor. İlk sahibinden temiz araba ilanımı bugün koydum.. Araç yattığı yerden artık benden daha çok yiyecek.. 10 yaş altı araba alacağım.. Ben devletin geçirdiğini kusura bakmasın içime alamayacağım.. Reddediyorum...

bugun cok zor ama tekrar 127800 usutune atarsa eski ayarina döner atamassa böyle devam....
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

4.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    900TL olan otomobil vergim bu 1250 lira'ya çıkıyor. İlk sahibinden temiz araba ilanımı bugün koydum.. Araç yattığı yerden artık benden daha çok yiyecek.. 10 yaş altı araba alacağım.. Ben devletin geçirdiğini kusura bakmasın içime alamayacağım.. Reddediyorum...

Araban nedir modeli kaç motor cc nedir 2010 bendeki kango takas edelim 😊

5.  Alıntı Originally Posted by Vosbaga Yazıyı Oku
    Araban nedir modeli kaç motor cc nedir 2010 bendeki kango takas edelim ��
    1.33 Auris Life üstad 2010 değil de, 2008 model arıyorum artık. Tüketimi kısacağım bunlara inat

6.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    1.33 Auris Life üstad 2010 değil de, 2008 model arıyorum artık. Tüketimi kısacağım bunlara inat
    Auris de ne oli yaf😊 toyato mu nedir tüh yine satamadim kangoyu 😁 1.5 bendeki neyse binecez vergiyide ödicez

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    Irak yönetimi yanılmıyorsam cuma gününe kadar süre vermişti barzo soytarısına sınır kapılarının yönetimini falan Irak yönetimine bırakması için...yarın gergin açıklamalar bilmem neler olabilir mi diye sesli düşünüyorum bizimkisi de zaten dünden hazır açıklama yapmaya...dikkatli olmak lazım...

8. 525 ten ek long yaptım.

Sayfa 23/1006 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •