Sayfa 79/673 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 5379 madde; 625 - 632 arası.

Konu: SRVGY - Servet GYO A.Ş.

Beklemeye devam

Bugün düşüşünü tamamlayan birçok hisse tavan veya tavana yakın düzeyde yukselis gösterdi. Umarım sıra yarın buna gelir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by dels Yazıyı Oku
    Bugün düşüşünü tamamlayan birçok hisse tavan veya tavana yakın düzeyde yukselis gösterdi. Umarım sıra yarın buna gelir
    aylardir bu hisse ile ilgileniyorum tahtanin tavan oldugunu gormedigim gibi kapanisi itibariyle +%10 bile yaptigina sahit olmadim[emoji4]

o yuzden sakin kalmak laZim.

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

Söylediklerine katılıyorum fakat hayek buranın borsa olduğunu unutmamak lazım. Olmaz denilen şeylerin olduğu bir yer

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by dels Yazıyı Oku
    Söylediklerine katılıyorum fakat hayek buranın borsa olduğunu unutmamak lazım. Olmaz denilen şeylerin olduğu bir yer
    bu tahtanin tavan olmasi icin sirket gayrimenkullerinden birinin satis haberi falan gelmeli?

iste o zaman 1 saat kadar tavandan islem gorur, sonra gelen aliciya verilir😊

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sn. batik egeplast ' da durum nasil ? burdan daha mi iyi, birakip gittiniz bizi

Hacim artiyor

Hayek kardeşim,bilmem eplas ve mzhld hakkında bilgin var mi.merak ediyorsan forumlarinda 1 yıl önceki yazıları oku.bu hisselerin gözaltında olmalarına sebeb olan unsurlardan kurtuluyorlar...TMSF ile anlastilar.yılbaşında en azzzzz 2 kat prim bekliyorum.ikiside kat eden şirketler

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Sayfa 79/673 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •