Sayfa 716/1009 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bu saatte çay benim uykuyu alır götürür...

Ama uygun zamanlarda uğrarım. Söz.

2. Eyvallah :-)

3. Önümüzdeki haftadan itibaren dolarda 3.50 altında alıcı, 3.60 üstünde satıcıyım.

4. Dolarcı arkadaşlara söz 2017 Aralık ayından sonra topic açacağım. Bu son gönderim olsun. ALTIN başlığında buluşalım bir kaç ay içinde.

Russians Stunned As Chinese Leader Pushes Gold Backed Yuan

http://www.gold-eagle.com/russians-s...ld-backed-yuan

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Yeni bir başlık açma zamanı Sn sadecegrafik...Sizin için...

Adı da belli : "Doların çöküşü ve ne varsa Altında var..."

Açın ben de takip edeyim.

Artık bence yazdıklarınız ve tahmininiz doğru ya da yanlış olabilir ama bence kesinlikle bu başlığa uygun değil...

Benimki bir tepki falan değil.

Bu başlıkta dolarda yükselişe inananlar yazsın derim...

Haksız mıyım?

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Son çeyreğe giriyoruz. Daha önceden dediğim gibi benim için artık ALTIN arttırıp dolar yavaş yavaş azaltma periyodu. 2018 Phoenix in pipisine ALTIN ım bol bir şekilde yakalanmak istiyorum.

Hatalı analiz yapıyor olabillirim ama bu şekilde planlıyorum kendi adıma. Dolar ile 2018 den sonra 1 cent bile işim olmaz. ALTIN ALTIN ALTIN.

Jim Willie: We’re Now Witnessing the “Sunset of the Dollarâ€
    http://www.silverdoctors.com/gold/go...of-the-dollar/

Son çeyrekte savaş tamtamlarının çalmasını bekliyorum. Kuzey Kore üzerinden ABD nin Çin ile savaşmasını göreceğiz.
    Yanlış mı hatırlıyorum..dolar ile ilişiğinizi 2018'den sonra değil, 2018 başında kesiyordunuz..malum pipi 2018 içinde..

6. 2017 son çeyrek. Yani pazartesinden itibaren DOLAR$ pozisyonumu kademe kademe ALTIN a çevirmeye başlıyorum, 1 Ocak 2018 de elimde 1 CENT bile kalmamasını planlıyorum.

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Yanlış mı hatırlıyorum..dolar ile ilişiğinizi 2018'den sonra değil, 2018 başında kesiyordunuz..malum pipi 2018 içinde..

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    2017 son çeyrek. Yani pazartesinden itibaren DOLAR$ pozisyonumu kademe kademe ALTIN a çevirmeye başlıyorum, 1 Ocak 2018 de elimde 1 CENT bile kalmamasını planlıyorum.
    Bence şu sıralar dolardan altına geçmek mantıklı değil..ayrıca daha öncede belirttim şu şaçma sapan Dolar yerine Yuan, Ruble kullanma hikayelerine pek itibar etmeseniz iyi olur diye düşünüyorum..tabii sizin kendi kararınız..karışmak gibi olmasın..selamlar..

8. Abd Dışişleri Bakanı: Kuzey Irak Referandumunu Tanımıyoruz

-ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, ABD'nin anayasal dayanaktan yoksun ve tek taraflı
    olarak yapıldığını belirttiği Kuzey Irak referandumunu tanımadığını açıkladı.
    Referandumun uluslararası bir meşruiyeti olmadığını belirten Tillerson, yaptığı
    yazılı açıklamada, 'ABD, Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin, pazartesi günü
    yaptığı tek taraflı referandumu kabul etmiyor, oyların ve sonuçların meşruiyeti
    yok. Birleşik, federal, demokratik ve müreffeh bir Irak'ı desteklemeye devam
    edeceğiz" dedi. Washington, referandumu takiben Irak'ın komşuları da dahil olmak
    üzere tüm tarafları soğukkanlı olmaya *ve güç kullanımından vazgeçmeye çağırdı.

Sayfa 716/1009 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •