Sayfa 118/1006 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Vob 24

Alıntı Originally Posted by cengizz Yazıyı Oku
    Piyasalar halen OV li satta görünüyor. Tepki hareketinin üst sınır bölgesi bist100 için 108.550 ye kadar tolere/kabul edilebilir.
    Sallamanın üst sınırı yok..Teknik olarak tâbi ki 😃

SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    insanların siyasi görüşünden ve inançlarından dolayı bir birlerini kırmasına ne gerek var anlamıyorum. yumuşak yumuşak tartışılsa insanları aklın yolunda buluşacaklarına inanıyorum.sefil ler hakkında bi yorumum var ama sanal da gerek görmüyorum.
    Katılıyorum, mesajların anlaşılır olması için yazdım.

Kağıt oynanmasına aileler kızıyor. Bridge aslında güzel bir oyun, partner ne diyor, rakipler ne diyor ben elimdekini partnere nasıl bildirebilirim v.s. konuşması ayrı, oynaması değişik bir oyun.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. PGSUS, ECILC ve KOZAA BIST30 a yarından itibaren dahil oldular.

Onlar ile hareket çekebilir, takip edeceğim.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Katılıyorum, mesajların anlaşılır olması için yazdım.

Kağıt oynanmasına aileler kızıyor. Bridge aslında güzel bir oyun, partner ne diyor, rakipler ne diyor ben elimdekini partnere nasıl bildirebilirim v.s. konuşması ayrı, oynaması değişik bir oyun.
    bakın ben size tartışma ile bi örnek verecem. uzanların parti kurup siyasete girdiği dönemlerde uzaktan selamlaştığım bi komşum vardı. seçimde yaklaşınca bir gün hangi partiye oy vereceğini sordum. bana uzay 46 diyinceolayı çözdüm ama hiç aşağılamadım. daha sonra ufak ufak kanına girdim ve bnim savunduğum partiye oyunu verdiee.. ben ona aynı buradaki davranışlar içinde olsaydım oyunu kazanabilirmiydim.sonuç olarak vurmayla kırmayla insan kazanılamıyor..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Cidden benim analizim doğru.
    Piyasalar sat konumunda sallama değil.

6.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bakın ben size tartışma ile bi örnek verecem. uzanların parti kurup siyasete girdiği dönemlerde uzaktan selamlaştığım bi komşum vardı. seçimde yaklaşınca bir gün hangi partiye oy vereceğini sordum. bana uzay 46 diyinceolayı çözdüm ama hiç aşağılamadım. daha sonra ufak ufak kanına girdim ve bnim savunduğum partiye oyunu verdiee.. ben ona aynı buradaki davranışlar içinde olsaydım oyunu kazanabilirmiydim.sonuç olarak vurmayla kırmayla insan kazanılamıyor..
    Siyaset bence hayatın %30'u, kimine göre daha fazladır belki.

Öte yandan insanlar arasında iletişime neden olacak yarayacak çok alan var. İş yerinde hiç siyaset ve din pek konuşulmazdı gayet de güzel hayat geçiyordu. Belki çalışanlar kendi aralarında yöneticileri eleştiriyor, ev araba alacak satacak olan onu konuşuyor, hafta sonu yapılacak faaliyetler yada çocuklarını konuşuyor, kız erkek arkadaş bakan onu konuşuyor.

Borsada vakit geçirirken siyasi gelişmelerin borsayı nasıl etkileyeceğini konuşmak normal, çatışmalı bir konu olduğu için bu konular çatışma doğuruyor.

Nor: Geçen haber vardı Whatsapp'da patronu eleştirmek suç değilmiş ama Facebook'dan eleştirmek suçmuş.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Siyaset bence hayatın %30'u, kimine göre daha fazladır belki.

Öte yandan insanlar arasında iletişime neden olacak yarayacak çok alan var. İş yerinde hiç siyaset ve din pek konuşulmazdı gayet de güzel hayat geçiyordu. Belki çalışanlar kendi aralarında yöneticileri eleştiriyor, ev araba alacak satacak olan onu konuşuyor, hafta sonu yapılacak faaliyetler yada çocuklarını konuşuyor, kız erkek arkadaş bakan onu konuşuyor.

Borsada vakit geçirirken siyasi gelişmelerin borsayı nasıl etkileyeceğini konuşmak normal, çatışmalı bir konu olduğu için bu konular çatışma doğuruyor.
    sonuç olarak siyaset olsun borsa olsun insan mesajla kendisini ifade edemiyor. en doğrusu insanın düşüncesini yazıp kenara çekilmesidir. polemiğe hiç gerek yok.
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Düzce
    Gönderi
    2,749
    Demokrasi tahammül rejimidir. Her fikre saygı göstermek zorundayız.
    İnsan olmayı becermemiz lazım.
    Her fikir dile getirilebilir ve bizler karşımızdaki kişiye tahammül etmemiz gerekir guys.

No siyaset
    Yes money

Sayfa 118/1006 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •