Sayfa 193/540 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1. Not: Niteliksizlik makbul ve moda olduğundan çok sorun olacağını da sanmam çok kısa vadede.

Açok:

2.  Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku
    anlamayan için de şöyle diyeyim o zaman, kulaktan duyma bilgi ve tavsiye ile bi gamyon ky bindi son zaman otübüse. bakalım belki yine de çeker bu ottübüs.
    Ravi kardeşim meraklanma, burda kaç kişi yaziyorsak o ky var demektir.Kimse burayi okumadan hisseye atlamadi bende dahil.Saygılar

3. Hayırlı işler.

Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku
    Oran olarak ciddi bir artma veya azalma yok, değişme yok. İlginç değil mi?
    Yüzde 80'i yabancılara olmak üzere 4 milyonluk hisse satışı işlemi 28 Eylül perşembe günü gerçekleşti. Saklama dağılımındaki etkisini T+2'de, yani 2 iş günü sonra (pazartesi günü akşam) görebiliriz.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Shiva Yazıyı Oku
    Bir patron kağıdın likiditesini artırma meselesine niye bu kadar takar? Ben bunu anlayamıyorum. 6 aylık finansallar ile ekranda görünen fiyatın uyusmadigini buradaki birçok kişi farketmiştir ve bunu fırsat olarak görüp alım da yapmıştır.
    Ancak patronu ne ilgilendirir borsadaki likidite sorunu? Bu kadar hayati bir mesele mıdır ki 60 milyonluk malını varsayımsal eserinden aşağıda satsin. Elindeki malin neredeyse dörtte birini vermiş. Patron da olsam likidite gibi ufurukten bir amaca yönelik olarak malimi niye ederinden aşağı satayım? Prestij falan önemli konular elbette de satılan mal çok ciddi bir miktar. Yarın yirmi olursa hisse patronun zararı 20 milyon TL oluyor. Onun için dahi büyük bir rakam.
    Tam da dediginiz gibi; patron hissenin 25'lere goturulmesi icin elindeki mali ederinden biraz dusuk bir fiyata satmayi kabul etmis olmaza mi? bir acidan bakinca 20 milyon zarari olacak gibi gozukuyor olabilir ama belki de 20 milyon kara gecmesi icin bu hamlesi yapmasi gerekliydi? "win-win teorisi"

6.  Alıntı Originally Posted by Shiva Yazıyı Oku
    Bir patron kağıdın likiditesini artırma meselesine niye bu kadar takar? Ben bunu anlayamıyorum. 6 aylık finansallar ile ekranda görünen fiyatın uyusmadigini buradaki birçok kişi farketmiştir ve bunu fırsat olarak görüp alım da yapmıştır.
    Ancak patronu ne ilgilendirir borsadaki likidite sorunu? Bu kadar hayati bir mesele mıdır ki 60 milyonluk malını varsayımsal eserinden aşağıda satsin. Elindeki malin neredeyse dörtte birini vermiş. Patron da olsam likidite gibi ufurukten bir amaca yönelik olarak malimi niye ederinden aşağı satayım? Prestij falan önemli konular elbette de satılan mal çok ciddi bir miktar. Yarın yirmi olursa hisse patronun zararı 20 milyon TL oluyor. Onun için dahi büyük bir rakam.
    Likiditeyi neden üfürükten bir konu olarak görüyorsunuz?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7. Patron aşağıdan yukarıdan sattı bu alıcı ve patronu bağlar bizler beklentim yukarı olduğu için bekliyoruz patronun fabrikası duruyor her yerden siparis alıp gönderiyor elindeki hisse yi ver di nakit elde etti banane onun bi lira aşağıdan vermesine ben yaptığı yatırıma sattığı mala ettiği kara ve beklentilere bakarım beğenmeyen de bu kağıdını satar gider milletin kafasını bulandiriyorsun uz yapmayın bunu

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 193/540 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •