Sayfa 192/540 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

1.  Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku
    bunu tablonun neresinden anladınız?
    Geçen gün yapılan toplu satışın %80 ini ben almadım onlar aldı ravi kardeşim, en azindan bunu biliyorum oradan anlıyorum .Saygılar

2.  Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku
    Oran olarak ciddi bir artma veya azalma yok, değişme yok. İlginç değil mi?
    Adamlar azalma ve değişme yapmadan tahtayı nakış gibi işleyip yukarıya taşıyorlar ne kadar ilginç değil mi? kardeş.Saygılar

3. İyi-kötü yıllardır hem okuyarak hem de yaşayarak forumdaki tecrübe ve bilgi sahibi insanlar ile acemi ve bilgisi az insanlardan bir şeyler öğrendim, hala da öğreniyorum. Geçmişte bol paralı, profesyonel ve bu işin kurdu olduğumu varsayanlar olduğu kadar, tam bir acemi olarak tayin edenler de oldu.

Borsa temettü ve satın almaları saymazsanız (onların etkileri de tartışmalıdır) sıfır toplamlı bir oyundur. Bu işte en az fundamentaller kadar santimantallar da işlevseldir. Bu ikisinin korelasyonu, uyumu niteliksel (qualitative) olarak değerlendirmeye değerdir. Bu kağıt daha öncekilerden farklı ve ilginç bir korelasyona sahip bu açıdan buradan göründüğü kadarıyla. Aslında oldukça netameli ve bir miktar uyumsuz bir durum sergiliyor. Bu nitelik ve nicelikte ky ile bakalım nerelere nasıl gidecek. Oyun tamamına erene kadar genelde beklemiyorum. Bilmiyorum belki de burada izlenimlerim epeyce bir miktar "bias"lıdır, yanılıyorumdur.

4. Bir patron kağıdın likiditesini artırma meselesine niye bu kadar takar? Ben bunu anlayamıyorum. 6 aylık finansallar ile ekranda görünen fiyatın uyusmadigini buradaki birçok kişi farketmiştir ve bunu fırsat olarak görüp alım da yapmıştır.
    Ancak patronu ne ilgilendirir borsadaki likidite sorunu? Bu kadar hayati bir mesele mıdır ki 60 milyonluk malını varsayımsal eserinden aşağıda satsin. Elindeki malin neredeyse dörtte birini vermiş. Patron da olsam likidite gibi ufurukten bir amaca yönelik olarak malimi niye ederinden aşağı satayım? Prestij falan önemli konular elbette de satılan mal çok ciddi bir miktar. Yarın yirmi olursa hisse patronun zararı 20 milyon TL oluyor. Onun için dahi büyük bir rakam.

5.  Alıntı Originally Posted by RAVİ Yazıyı Oku
    İyi-kötü yıllardır hem okuyarak hem de yaşayarak forumdaki tecrübe ve bilgi sahibi insanlar ile acemi ve bilgisi az insanlardan bir şeyler öğrendim, hala da öğreniyorum. Geçmişte bol paralı, profesyonel ve bu işin kurdu olduğumu varsayanlar olduğu kadar, tam bir acemi olarak tayin edenler de oldu.

Borsa temettü ve satın almaları saymazsanız (onların etkileri de tartışmalıdır) sıfır toplamlı bir oyundur. Bu işte en az fundamentaller kadar santimantallar da işlevseldir. Bu ikisinin korelasyonu, uyumu niteliksel (qualitative) olarak değerlendirmeye değerdir. Bu kağıt daha öncekilerden farklı ve ilginç bir korelasyona sahip bu açıdan buradan göründüğü kadarıyla. Aslında oldukça netameli ve bir miktar uyumsuz bir durum sergiliyor. Bu nitelik ve nicelikte ky ile bakalım nerelere nasıl gidecek. Oyun tamamına erene kadar genelde beklemiyorum. Bilmiyorum belki de burada izlenimlerim epeyce bir miktar "bias"lıdır, yanılıyorumdur.
    Ravi kardeşim biraz daha sade veya benim anlayacagim sekilde kelimeleri secerseniz daha memnun olurum.Yazdiklarinizdan kimya ,fizik problemi okuyorum sandim.Saygılar

6. Kimsenin bişey anladini sanmiyorum

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. anlamayan için de şöyle diyeyim o zaman, kulaktan duyma bilgi ve tavsiye ile bi gamyon ky bindi son zaman otübüse. bakalım belki yine de çeker bu ottübüs.

Sayfa 192/540 İlkİlk ... 92142182190191192193194202242292 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •