Anket Sonuçlarını Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?
- Oylayan
- 159. Bu anket için oy kullanamazsınız
-
50,000-60,000 ARASI
-
40,000-50,000 ARASI
-
60,000-70,000 ARASI
-
40,000 'den AZ
-
SELAMIN ALEYKÜM! Grafikte görülenleri halktan gizlemek isteyen ş.. sizler daha bu sayfada Ersoy bey gibi bir halk kahramanına çok sataşacak çok açık arayacak bizim halkımız güçlünün yanındadır ezilenden uzak durur çok ezmeye çalışacaklar seni. Dik dur Ersoy kararlılıkla grafiklerle göster gerçekleri gerçek oyunları söyle bizler yanındayız dediklerini teker teker uyguladık,kazandık ve kazanacağımıza inanıyorum. Birileri o kadar alçak insanlar ki küçüklere daha mal satma peşinde benim shortlarım bana bir konut aldırdı bir haftada çok sağol.ellerin dert görmesin. Yeni okuyanlar seni bilmez forumu baştan okumaları gerekli açtığın 3 sayfayı ezberlemeleri kayıt etmeleri gerekli. yukarıdaki grafikte 2019 diplere dokunma yılı görülüyor 2021 yılına kadar uzayacaktır. herşey net olarak anlatıyorsun.bizleri hisse turşusu kurmaktan kurtardın yoksa 20yıl beklerdik kar yazabilmek için mezarda emekli olurduk. sayende kazandım.Allah ne muradın varsa versin.yükselişlerde kademeli short açmaya devam edelim mi teknik görülme ihtimali %2 olan zirveye kadar?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri